saleminka8
Fanka BB :)
Groch to fajnie jak mdłosci nie masz,ja też specjalnie ich nie miałam,jedynie przez ponad tydzień rano nie miałam apetytu,a jak już coś w siebie wcisłam to ledwo przechodziło przez gardło,bo czułam się taka pełna i jakbym miała przełyk zwężony ;-) teraz to jedynie czasami nie mam ochoty na coś.Do słodyczy wogóle mnie nie ciagnie,a lubiłam sobie podjeść czekoladki czy batoniki,a teraz raz na jakiś czas wafle zjem
Ja bym wolała mieć jakieś plamienie w tej poprzedniej ciąży,bo mogło by to wtedy oznaczać niedobory w hormonach,ale niestety maluszek umarł z innego powodu,bo większość twierdzi że jak płód obumiera i jest poronienie zatrzymane to już raczej nie progesteron
Teraz biore tabletki i wszystko jest wporządku,może wcześniejszą dzidzie straciłam bo to była "pierwsza ciąża"
maarta100 ale beta hcg,bo test z moczu nadal może wskazywać na dziecko.
A spadek temperaturki przecież wg.cyklu oznacza spadek progesteronu,a ciąża to tak jakby na chłopski rozum długa faza lutealna,trwajaca 38 tygodni hehe
Ja bym wolała mieć jakieś plamienie w tej poprzedniej ciąży,bo mogło by to wtedy oznaczać niedobory w hormonach,ale niestety maluszek umarł z innego powodu,bo większość twierdzi że jak płód obumiera i jest poronienie zatrzymane to już raczej nie progesteron
Teraz biore tabletki i wszystko jest wporządku,może wcześniejszą dzidzie straciłam bo to była "pierwsza ciąża"
maarta100 ale beta hcg,bo test z moczu nadal może wskazywać na dziecko.
A spadek temperaturki przecież wg.cyklu oznacza spadek progesteronu,a ciąża to tak jakby na chłopski rozum długa faza lutealna,trwajaca 38 tygodni hehe
Ostatnia edycja: