Bociania Łąka
Fanka BB :)
Tiger mam tak samo, więc to chyba popularne zachowanie... Musi mi przejść całkowicie żebym nabrała ochoty. I dlatego nic nie robimy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OlaPiotrowska pisze:Uff,ja nie wiem jak dotrwam do końca ciąży...Przedtem mogłam się kochać często,teraz mój poziom zainteresowania mężem spadł bardzo...A zawsze było nam fajnie,poza tym mój misio ma duże potrzeby i chciałby non stop się pieścić,ale rozumie też to że ja nie mogę się przemóc i rzadko mam ochotę na seks...Z kolei śnią mi się non stop erotyki ze mną w roli głównej i iini faceciNo i o co w tym wszystkim chodzi?Ja mam dopiero 23 lata i chciałabym dawać mężowi maksimum rozkoszy i...nie mogę!