reklama
ale się ubawiłam czytając Was ;D ;D ;D aż obudziłam mojego syna....
noja też należę do tych nienormalnych-normalnych (już się zgubiłam z określeniami) tzn u mnie tez występują te odgłosy i to nawet podczas mojego pierwszego razu !! wyobrażcie sobie jak ja się głupio poczułam !!! bo sama zgłupiałam jak usłyszałam : teraz też mi się to zdaża za każdym razem, ale z mężem to sobie tylko beczkę kręcimy... no i po też jeszcze powietrze ucieka...
co do pozycji to ja uwielbiam każdą.... im dziwniejsza tym lepiej, ale nie cierpię dotykania moich piersi !!! strasznie mnie to drażni, a szczególnie teraz kiedy karmię
a za związywaniem, zabawą z bitą śmietaną i innymi produktami spożywczymi jestem jak najbardziej za...
noja też należę do tych nienormalnych-normalnych (już się zgubiłam z określeniami) tzn u mnie tez występują te odgłosy i to nawet podczas mojego pierwszego razu !! wyobrażcie sobie jak ja się głupio poczułam !!! bo sama zgłupiałam jak usłyszałam : teraz też mi się to zdaża za każdym razem, ale z mężem to sobie tylko beczkę kręcimy... no i po też jeszcze powietrze ucieka...
co do pozycji to ja uwielbiam każdą.... im dziwniejsza tym lepiej, ale nie cierpię dotykania moich piersi !!! strasznie mnie to drażni, a szczególnie teraz kiedy karmię
a za związywaniem, zabawą z bitą śmietaną i innymi produktami spożywczymi jestem jak najbardziej za...
Kurcze, zaczyna być coraz ciekawiej :laugh: Może na razie pocwiczymy z mężem samo związywanie bo o seksie będziemy mogli pomyśleć za jakieś 3 miesiące. Ale o pejczu mu nie wspomnę- co za dużo to nie zdrowo
Co do pierwszego razu- mój był stanowczo nietypowy. ;D
Co do pierwszego razu- mój był stanowczo nietypowy. ;D
didi
Fanka BB :)
o matko....ale sie uśmiałam....no i musze sie przyznać ze tez mam te dziwnie śmieszne pierdki ....na początku byłam w szoku ale zaraz stwierdzilam ze zassałam sie za bardzo powietrzem....i było ok..ale mój chłopek chyba nawet na to uwagi nie zwrócił....no i ok....hmmm...jedno musze przyznać to chyba kobietki wdrażają ta cala fantazje do bzykanka..pejcze i te sprawy....mój chłop obiecal m strój pokojóweczki i wiecie co do dzisiaj go nie mam....,chociaż musialabym teraz w nim zabawnie wyglądać z wielkim brzuchem i mini spodniczka no i ta miotelka na kurze w łapce..
didi pisze:musze sie przyznać ze tez mam te dziwnie śmieszne pierdki ....na początku byłam w szoku ale zaraz stwierdzilam ze zassałam sie za bardzo powietrzem..
No nie, dorosla kobieta, zonata, dzieciata (in spee) i nie wie takich podstawowych rzeczy. Czego cie w szkole na wychowaniu seksualnym uczyli ? Przed odbyciem stosunku nabierz powietrza, jak nurek i pozniej nie mozesz oddychac, bo "zassiesz". Przeciez to podstawy !
Co za amatorszczyzna...
didi
Fanka BB :)
..nie maialam w szkole wychowania seksualnego....no i nurkowania tez nie uczylam sie..a moze powinnam..
Bulion12
Zaciekawiona BB
To ja też się dołączam!! Kurcze! żeby nie wy to myślałabym że cos ze mną nie tak. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama. ;D ;D ;D
reklama
A może babski dzień? Dajmy mężom dzieciaki, wybierzmy się na zakupy, do kosmetyczki, fryzjerki, rolarium itp. Zjedzmy pysznego loda z kumpelami. Po takim dniu może poczujemy się jak "laski" i przyjdzie ochota na figle? Jak myślicie? Należy się nam chwila szaleństwa.