reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
OOo sa jeszcze pieluchomajtki jak Julianna wkleila a poza nimi jeszcze jeden jakis rodzaj, te co ich nie pamietam :p

Edit!
BABY DRY to ten kolejny rodzaj, w koncu znalazlam :)

http://allegro.pl/pampers-baby-dry-roz-5-216sztuk-i2291309429.html

winki
Activ Baby czy Active Fit?

PAMPERS ACTIVE BABY MIDI 3 GIGANT PACK 96szt HIT! (2293244511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pampers Active Fit 3 Midi (4-9 kg) JUMBOPACK 84szt (2303213153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z tym ze w sklepach mozna kupic pieluszki w roznych opakowaniach, zalezy czy sa z importu z zagraniczy czy nie :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jak jest ciepło na dwórku to jak ubieracie Wasze maluchy?U mnie dziś bardzo ciepło ale troszkę wieje i teraz mam dylemat.

My już w Pampersach 4+. Szkoda tylko, że na ten rozmiar nie jest w promocjach i nie można kupić tych pieluch w zbiorczym kartonie. Tylko 3 i 4 są przeważnie w promocjach. Niestety moje dziecko krótko było w 4 i zrobiły się za małe w pasie. Skąd oni biorą te kilogramy na opakowaniu:-DDłuzej jesteśmy juz w 4+ niz w tych 4.

my na 4, kupiłam jednak te activ pants for boys, i są całkiem niezłe, tyle że Olusiowa pupinka jest na nie jeszcze troszeczkę za szczupła i przeciekają :D

My już od dłuższego czasu na 4 i pewnie długo pobedziemy. Są ciut dłuższe od 3.
Gola kilka razy pisałaś,że ci się Mała "przelała"w nocy, mi tez się tak często zdarzało, jak używałam 3, teraz na 4 anie razu, także lepiej chyba zakładać ciut większe pampersy.
Julianna tych, o których piszesz nie widziałam w sklepach, fajnie byłoby wypróbować!

reklama
dziewczyny możliwe, że Alan dostał uczulenia od kremu smarowałam go pierwszy raz z perfecta baby wczoraj, a dziś ma całą buźkę w chrostkach i właśnie samą buźkę mu smarowałam, a nic nie jadł prócz mleka

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry