kasiek sa dosteone Pampers 4+ na promocjach w duzych opakowaniach Przynajmniej u nas. Ja Mackowie dlugo je kupowalam i zawsze na promocji w kartonowym opakowaniu. Kupowalam w Real albo Carefour. Druga sprawa to taka ze one szybko znikaja bo sporo ludzi kupuje. Wysylalam meza w niedziele rano po pieluchy jak jeszcze nie byly wykupione
Kube staram sie ubierac tak jak siebie i pod reka mam kocyk jakby wialo to go przykrywam. Raczej zawsze spaceruje w samej bluzeczce (bodziaku) z dlugim rekawem i na to ma zalozona kurtke albo sweter w zaleznosci od tego jaka jest temperatura. Wczoraj i dzis znow upaly wiec pewnie wezme go w samym bodziaku z krotkim rekawem i do torby spakuje bawelniane spodenki.
andrzelika oczywiscie moze byc od kremu.
Maciek mial uczulenie na Bambino krem i dlugo go uzywalam nim doszlam do tego ze on jest winny czerwonym policzkom. Jak zmienilam krem to skóra buzki wrocila do normy.
Aaa Kuba nadal w pieluchac rozm 3 z Dady Oszczednosć ze hejjj
Kube staram sie ubierac tak jak siebie i pod reka mam kocyk jakby wialo to go przykrywam. Raczej zawsze spaceruje w samej bluzeczce (bodziaku) z dlugim rekawem i na to ma zalozona kurtke albo sweter w zaleznosci od tego jaka jest temperatura. Wczoraj i dzis znow upaly wiec pewnie wezme go w samym bodziaku z krotkim rekawem i do torby spakuje bawelniane spodenki.
andrzelika oczywiscie moze byc od kremu.
Maciek mial uczulenie na Bambino krem i dlugo go uzywalam nim doszlam do tego ze on jest winny czerwonym policzkom. Jak zmienilam krem to skóra buzki wrocila do normy.
Aaa Kuba nadal w pieluchac rozm 3 z Dady Oszczednosć ze hejjj