reklama
Kochane, powiedzcie mi... czy wasze pociechy też zwracają mleczko ? Nasza niuńka wydaje mi się że aż za często. I nie są to obiadki czy deserki które wcina, ale mleczko! Albo takie ,,skisłe,, albo dopiero co wypite. Zastanawiam się czy moze to mleko jej nie służy? Może trzeba się na inne przerzucić? Czy to normalny odruch?
justyna zdazalo sie jej ulewanie od samego poczatku czy od pewnego czasu? np moze miec to zwiazek z przejsciem na MM, czy cos takiego?
Kuba ulewa od samego poczatku. Raz wiecej, a raz mniej. Gdy byla malutki nie mogl spokojnie zasnac poki mu sie nie odbilo tak mocno, ze az ulalo. Teraz tez tak miewa. Raczej przy kazdym odbiciu uleje mu sie choc mala ilosc.
Zupki i obiadki sa bardziej geste, dlatego dzieci ulewaja raczej plynnymi.
Kuba ulewa od samego poczatku. Raz wiecej, a raz mniej. Gdy byla malutki nie mogl spokojnie zasnac poki mu sie nie odbilo tak mocno, ze az ulalo. Teraz tez tak miewa. Raczej przy kazdym odbiciu uleje mu sie choc mala ilosc.
Zupki i obiadki sa bardziej geste, dlatego dzieci ulewaja raczej plynnymi.
justyna u mnie Lenka ulewa od urodzenia, odkąd jesteśmy na MM to zdecydowanie mniej, a wcześniej jak piszesz była fontanna, teraz ulewa mniej a lekarz mówi, że to skłonności refleksowe, ale oni teraz wszystko na refluks zwalają tak jak pisze nimffi są specjalne zagęszczacze do mleka zapytaj lekarza, najlepiej pójdź do lekarza niech zobaczy Lenkę.
Dzwoniłam do naszego rodzinnego pediatry, uznał że to jest normalne, ze nie ma sie czym martwic; W sumie mała jakby odpoczeła po jedzeniu było by inaczej a przynajmniej tak mi sie wydaje. Bo ona zje, odbije jej się, a potem odrazu wygłupy, na brzuszek, podnoszenie itp
reklama
W
winki80
Gość
Dziewczynki.
Wiecie moze dlaczego pomaranczowa seria Pampers jest tansza?
Wiecie moze dlaczego pomaranczowa seria Pampers jest tansza?