reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
Mamy Dentinox zel. poki co wystarcza. Mackowi tez on wystarczal a i tak niezastapione byly chrupki kukurydziane :p

Czy wasze maluchy tez juz stawiaja opór przy zmianie pileuch? :sorry:
Kuba fika, obraca sie a ostatnio spodobalo mu sie napinanie i prostowanie nog podczas zmiany pieluszki takze juz coraz trudniej dobrac mu sie do pupki ;)

Ostatnia edycja:
Nimfii - Zosia od jakiś 2 tyg. też tak fika przy zmianie pieluszki. Czasem aż mnie to irytuje. Przekręca pupsko na boczki, prostuje nogi, albo robi mostek... Najwięcej wygibasów robi już podczas samego smarowania tyłeczka.

nimfii u mnie mostki na topie :-) i o ile mostki są do zniesienia to najgorzej jak zacznie się zwijać w kłębuszek, wtedy to ciężko jest się dobrać :tak:

no no i u nas szaleństwa przy ubieraniu i rozbieraniu..hehh a jaką ma radochę jak pampersa jej ściągnę i jest z gołą dupką wtedy tak śmiesznie się kuperkiem obciera a nogi to szaleją normalnie :-D:-D

No proszę, a ja myślałam, że to takie dziwne z tymi mostkami. Filip jak robi mostek to robi się cały purpurowy na twarzy i od razu w płacz. Aż chciałam się zapytać lekarza od czego to, a widzę, że Wasze maluszki też tak mają

reklama
Mi jakiś czas temu pani rehabilitantka powiedziała, że mostki nie są dobre, bo to oznacza wzmożone napięcie mięśniowe, ale to było jakieś 1, 5 miesiąca temu, w tym wieku co teraz nasze dzieciaczki są może to już jest ok i jest oznaką zwykłego łobuzerstwa :-)

Do góry