Syl wejdz na stronke sklepu DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy przez internet, z dostawą do domu i biura. Delikatesy online. Hurtownia: Hipp, Gerber, Bobovita, NAN, Nestle, Bobo Frut, Bebiko, Bebilon, Pampers, Huggies tam maja niezłe ceny pieluszek i powyzej 100 zł dostawa gratis
reklama
Anek82
Fanka BB :)
kochane, czy wy coś wiecie na temat jakis przecen pieluszek? PAmpersów konkretnie, gdzie szukać?
PromoBaby.pl
Anek dzieki wielkie! Juz dawno temu probowalam odszukac te strone :-)
Edit: i wiem tez juz gdzie sie wybioere na zakupy w weekend W Real maja zupki i deserki na promocji
Aktualnie jest promocja na Huggiesy w Biedronce, ale sa juz poprzebierane (u mnie tylko rozm 4 i 5). Huggies 3 za 99szt jest po 39,99zl.
Edit: i wiem tez juz gdzie sie wybioere na zakupy w weekend W Real maja zupki i deserki na promocji
Aktualnie jest promocja na Huggiesy w Biedronce, ale sa juz poprzebierane (u mnie tylko rozm 4 i 5). Huggies 3 za 99szt jest po 39,99zl.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny cyckowe czy u was coś takiego jak nawał mleczny się powtórzyło???
Kurczę u mnie od wczoraj coś takiego..cyce ogromne balony aż mleko cieknie i napięcie
Mała niby je normalnie jak zawsze..wczoraj aż 3 razy zmieniałam wkładki laktacyjne a używam te na obfite wycieki takie jakby z wkładem pampersowym
Tak, też tak miałam i trwał prawie tydzień. Teraz znów jest normalnie.
Dziewczyny robiąc zakupy w Realu warto pamiętać, że kilka dni przed każdą środą wydają w kasach kupony dające 10% rabatu na całość zakupów robionych w każda środę, ostatnio jest tak co tydzień, warto na ten dzień zaplanować sobie większe zakupy dla dzieciaczków, bo można zyskać dodatkowe 10% rabatu na to. I tak np. dziś możn abyło nabyć w promocji Pampersy Gigapack i trochę słoiczków i jeszcze dodatkowo dostac na to 10 % rabatu.
To jest ta akcja:
http://www.real.pl/aktualnosci/nowe-aktualnosci/10-rabatu-w-srode-2803-534/
To jest ta akcja:
http://www.real.pl/aktualnosci/nowe-aktualnosci/10-rabatu-w-srode-2803-534/
Gola84
Fanka BB :)
martttika my mamy Calgel Na razie użyłam tylko raz, ale od dłuższego czasu u nas spokój - tzn wsio w buzi jest - pakuje wszystko co się da, nawet moje ręce, śliny hektolitry, ale Polcia spokojnaDziewczyny co stosujecie na ząbki?
reklama
martttika ja dziś oglądając TV, była reklama o tym CAMILIA, poczytałam opinie no i wydaje się być skuteczna ale jak wiadomo na każde dziecko działa co innego
może któraś z mam stosuje to u swojego maluszka to niech coś napiszą
Opinie o Camilia - homeopatia na bolesne ząbkowanie Boiron - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
może któraś z mam stosuje to u swojego maluszka to niech coś napiszą
Opinie o Camilia - homeopatia na bolesne ząbkowanie Boiron - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl