reklama
a ja chyba spróbuje ten z Rossmana "Baby dream" , parę osób go chwaliło, ale ma jeden mankament, cięzko się rozsmarowuje, tyle, że podobno większość tych kremów filtrami ma ten problem
widze , że Lirene ma super opinie, ale on dopiero od roku
kremy, balsamy na słońce - opinie, zdjęcia, ceny, informacje o produktach - bangla.pl
widze , że Lirene ma super opinie, ale on dopiero od roku
kremy, balsamy na słońce - opinie, zdjęcia, ceny, informacje o produktach - bangla.pl
Majuska, ja polecam wszystkie kosmetyki Babydream, mają bardzo dobry skład, choć jeżeli chodzi o ten filtr (który zresztą używam dla siebie) to on nie jest najlepszy dla niemowląt, bo ma oprócz filtrów mineralnych filtry chemiczne, a te nie są zalecane dla maluszków. Dla starszych dzieci i dorosłych według mnie jest super. Też o nim myślę dla Leny ale chyba dopiero na przyszły rok.
http://cozakrem.pl/Details/Babydream-krem-do-opalania-SPF-50.html
http://cozakrem.pl/Details/Babydream-krem-do-opalania-SPF-50.html
Ostatnia edycja:
tak większość kremów z filtrem ciężko się rozprowadza
tyle tego jest że każda na pewno coś dla swoich maluszków zakupi
ja myślę nad Nivea mamy ten na każdą pogodę i jak dla nas jest ok, ładnie pachnie, rozprowadza się też bez większych problemów
tyle tego jest że każda na pewno coś dla swoich maluszków zakupi
ja myślę nad Nivea mamy ten na każdą pogodę i jak dla nas jest ok, ładnie pachnie, rozprowadza się też bez większych problemów
Nimfii, ja właśnie kupiłam sobie ten DERCOSS z Vishy, dzisiaj zaczynam stosowanie. Cena straszna, ale udało mi się skorzystać po promocji więc wyszło prawie 2 razy taniej.
Ja jeszcze nie stosuję kremu na buźkę, bo zawsze staram się, aby Filipek miał zasłoniętą na spacerze (budka w górze). A ponieważ śpi to i tak nie lubi jak mu słonko razi w oczy. Jak przejdziemy na spacerówkę to będę szukać.
Ja jeszcze nie stosuję kremu na buźkę, bo zawsze staram się, aby Filipek miał zasłoniętą na spacerze (budka w górze). A ponieważ śpi to i tak nie lubi jak mu słonko razi w oczy. Jak przejdziemy na spacerówkę to będę szukać.
Jesli chodzi o kremy z filtrem to raczej zakupie jednak jakies mleczko niz krem. Chce cos co sie ładnie rozprowadza i nie jest tluste. Dla Macka mialam tlusty krem przeciwsloneczny i to byl dramat dla nas. Bo w lecie sie smaruje tez raczki i nozki i te czesci ciala ktore nie sa przykryte ubraniem. Do tlustego sie wszystko przylepia (nawet nie powiem co sie dzieje w piaskownicy )
Musze poszukac jakichs mleczek ktore sie ladnie wchlaniaja. Kiedys mialam w rekach wlasnie ten "rodzinny" z dax wiec sie mu przyjrze.
Musze poszukac jakichs mleczek ktore sie ladnie wchlaniaja. Kiedys mialam w rekach wlasnie ten "rodzinny" z dax wiec sie mu przyjrze.
onanana
Fanka BB :)
Dziewczyny na innym wątku piszecie o wypadaniu swoich włosów. ja mam problem z Mai włoskami. lecą jej jak nie wiem, sa wszędzie a co najgorsze ostatnio miała dużo w kupce. Boję się żeby jej nie przytkały choć narazie na szczęście nie ma problemów/ Pytałam lekarki o to wypadanie, powiedziała ze to normalne i że może calkiem wyłysieć:-(
marttika a co stosowala?
Ja i moja mama od lat mamy problem z wloasmi, dlatego przetestowalysmy juz wiele tabletek, szamponow, ona także brala ampulki... Dla nas najlepsze efekty dala Belissa, ale wiadomo ze na kazdego inaczej dziala. Spotkalam juz osoby ktorym belissa wcale nie pomogla tylko inny sposob leczenia.\
Natomiast mama poleca mi jeszcze ten Dercos z aminexilem
VICHY DERCOS AMINEXIL DLA KOBIET AMPUŁKI _WYS 0,0 (2231476394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale cena tez jest imponujaca :/
to była dermena. szampon i żel. Miała jeszcze jakąś maść, ale to chyba na receptę (ona juz sama nie pamięta). Jej pomagało
reklama