reklama
I
inna_a
Gość
a może od witaminy D bo siki wtedy bardziej cuchną słyszałam i jak ja mojemu większe dawki zaczęłam dawać tak zaczęło się dziać
I
inna_a
Gość
a mleko z piersi pije ? Czy przeszłaś na MM?
I
inna_a
Gość
no margo ja to napisałam zanim na ogólnym przeczytałam żebyś nie pomyślała,że tępa jestem i 2 razy o to samo pytam
spokojnie napisałam dla wszystkiego jeszcze raz, a ja mam czasem taką zawieszkę, że opowiadam tą sama historię dla siostry po 5 razy w ciągu jednego dnia przez telefon i ona ze mnie gnije czy u mnie wszystko oki
Dziewczyny czy któraś z was używała Pamersów baby dry? ba ja na allegro znalazłam i dość tanio wychodzi bo po 77 gr/szt. u nas takich nie widziałam, dajcie znać z góry dzięki.
Dziewczyny czy któraś z was używała Pamersów baby dry? ba ja na allegro znalazłam i dość tanio wychodzi bo po 77 gr/szt. u nas takich nie widziałam, dajcie znać z góry dzięki.
Ostatnia edycja:
Mikado
Fanka BB :)
margo my używamy tych na noc, fajne są, chłonne i suche, polecam, oczywiście lepiej najpierw wypróbować zanim zrobisz zapasy;-)
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja też używam Baby Dry. Dla mnie są bardziej chłonne niż Activ Fit, wydaje mi się że rozmiar 3 Baby dry a activ fit się też delikatnie różnią, tzn. baby dry są bardziej dopasowane...a może to po prostu ich urok...bo te activ fit jak sama nazwa wskazuje są "activ" czyli żeby dziecko miało większą swobodę poruszania się.