reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

kasiek ja mam takie Huggiesy 3 ktore wygladaja jak te co mialam Huggies 2 z naturalna bawelna. Sa tak samo miekkie i delikatne gumki. Na pieluszkach nadrukowany Kubuś Puchatek (stojący na pilce) albo Osiolek (leżący).
A ty moze mialas Huggies Classic? A nie Premium? Bo mialam raz te Classic i to tragedia jest, wlasnie taki sztywny pasek do zapinania.
Huggies Premium maja elastyczny pasek do zapinania i jeszcze tą gumeczke na pleckach ktora fajnie potrzymuje pieluszke blisko pleckow zeby kupa nie brudzila ubran.

katerinka
a ty mialas te nowe Huggiesy
http://www.pieluszki.pl/categories/cat_id/34
Takie opakowanie jak tutaj jest na samym dole (w linku) z leżącym niemowlaczkiem i Kubusiem Puchatkiem z motylkiem?
Bo jeszcze cakiem niedawno opakowania byly inne a wiec moze po prostu je ulepszyli?

Ostatnia edycja:
reklama
ankusch- a gdzie kupiłaś, u nas jest totalna lipa nie ma takich marketów, ani nic więc przepłacam...:wściekła/y:

kasiek- ja używam happy drugi raz i kupki nie wypływają w ogóle w szpitalu jak mały był kupiłam mu 1 i nie wypływało może dlatego, że był mój mały duży i pampers był dopasowany dlatego nie miało prawo wypłynąć...

Ostatnio mojemu małemu wyszły chrostki z jednej strony na pitolku i jajeczkach i boku takie malutkie może to być uczulenie? Happy stosował już jako noworodek, a później po wyjściu ze szpitala cały czas pampers activ i teraz znów mu happy kupiła, to nie wygląda na odparzenie, bo to jak syfki wygląda i tylko z jednej strony ma

moja szwagierka używa huggies i mówi też,że są dobre , bo starszemu daje huggies,a młodszemu pampers activ

to ankusch czytaj to ostatnio małemu skończyły się pampersy i jedynie gdzie były to w sklepie u nas w drugiej wiosce zgadnij ile zapłaciłam, chyba w depreche wpadniesz... 1zł za pampers 82 szt czyli 82zł :szok:ale nie miałam wyboru za tą cenne to bym miała 164szt jacyś nie normalni

szok kiedyś po tyle były nie te czasy pamiętam jak tylko wchodziły to mamuśka kupowała na sztuki jak gdzieś z siorką dalej szła i wtedy były po 1.50 czy 1 zł nie pamietam dokładnie

No wlasnie na allegro sa nieraz bardzo dobre promocje Pampersow.

andrzelika a jak chodzi o te krostki to moze gumeczki obtarly?
Nie slyszalam jeszcze aby Happy uczulaly, za to slyszalam ze moga uczulac wlasnie Pampersy Activ Baby bo maja jakis balsam w tym miejscu gdzie zielony odcinek pieluszki.

tak już wiem teraz będę kupować widziałam, że nie raz tak jest 328szt za grosze jeśli chodzi o ilość,

nimfii- no, bo mu z jednej strony wyszło teraz codziennie zostawiam go na golasa i smaruje bpanten, albo bambino

reklama
nie bo pitolka mu wyżre ja daje bpanten on nie pieczę, bo sama stosowałam na początku jak pogryzł mi sutka...

Do góry