reklama
kochane, ale mnie wczoraj chlop załatwil
poprosiłam, zeby kupil pampery dla mlodego, uzywamy tyh activ baby. a on naogladal sie reklam w gazetach i kupil paczke premium care... wieksze sa od activ, niewygodne i sztywne ;/
ubralam mlodemu na noc i co? o 4 byla akcja pt zmiana ciuszkow, poscieli i pampersa ;/
poprosiłam, zeby kupil pampery dla mlodego, uzywamy tyh activ baby. a on naogladal sie reklam w gazetach i kupil paczke premium care... wieksze sa od activ, niewygodne i sztywne ;/
ubralam mlodemu na noc i co? o 4 byla akcja pt zmiana ciuszkow, poscieli i pampersa ;/
andrzelika posyp troszke maka ziemniaczana to miejsce z krostkami Dziala cuda!
julianna a wg mnie premium care sa lepsze i bardziej delikatne i sa wieksze troszke to tez fakt, az sama sie zdziwilam ze sa takie duze bo zazwyczaj Pampers oszczedza na rozmiarze.
Jak bym miala robic rankign wedlug mojej opini to pieluszki bym przedstawila tak od najlepszej:
1. Pampers Premium Care
2. Huggies z naturalna bawełna
3. Pampers Activ Baby
4. Huggies Premium
5. Baby dream z Rosmanna
6. Toujours z Lidla
7. Wickies z Kauflanda
8. Happy
Dady nie klasyfikuje bo nie uzywalam juz 2 lata.
julianna a wg mnie premium care sa lepsze i bardziej delikatne i sa wieksze troszke to tez fakt, az sama sie zdziwilam ze sa takie duze bo zazwyczaj Pampers oszczedza na rozmiarze.
Jak bym miala robic rankign wedlug mojej opini to pieluszki bym przedstawila tak od najlepszej:
1. Pampers Premium Care
2. Huggies z naturalna bawełna
3. Pampers Activ Baby
4. Huggies Premium
5. Baby dream z Rosmanna
6. Toujours z Lidla
7. Wickies z Kauflanda
8. Happy
Dady nie klasyfikuje bo nie uzywalam juz 2 lata.
Ostatnia edycja:
I
inna_a
Gość
ankusch - myślisz,że to od happy, ja zrobiłam tak mój nosił cały czas pampers activ teraz happy i zostało mi pięć pampers activ więc pewnego dnia mu założyłam na noc activ , bo myśle muszę skończyć i właśnie od tej pory jak mu z happy na noc dałam activ to mu wyszły chrosty a przecież actv nosił ciągle, a happy też i nie wiem o co kaman
reklama
I
inna_a
Gość
ja nakładałam małemy happy po porodzie i teraz tydzień już i dopiero przed wczoraj jak zamiast happy dałam mu activ nagle chrosty mu wyszły nie mam pojęcia czemu...
margo ja jak mojemu dawałam 3 to też capiło sikami i czasem nawet myślałam,że mały kupę zrobłl tak śmierdziało
margo ja jak mojemu dawałam 3 to też capiło sikami i czasem nawet myślałam,że mały kupę zrobłl tak śmierdziało