reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Ja podawałam Espumisan małej pasował ale się skończył i podaje jej Sab Simplex od paru dni ale zauważyłam że źle na niego reaguje, puszcza mega dużo bączków i płacze przy tym dużo beka i dużo jej się ulewa, m pojechał do apteki po Espumisan a kropelki Sab Simplex pójdą w odstawkę:tak:
margana my tez mamy dicoflor ja często go podajesz:happy2:

reklama
to ty masz w kropelkach my mamy w saszetkach daje jedna na tydzień

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli chodzi o krople to ja podaję bobotic i chwalę, farmaceutka, która mi go poleciła sama stosuje swojemu dziecku i mówiła że nie ma jakiegoś składnika, który ma np infacol i nie uczula dzięki temu. Nie chodzi o smekticon, tylko o jakiś dodatkowy składnik.

My od wczoraj testuejmy pampersy sleep&play i szczerze mówiąc jestem zadowolona. PRzeszły chrzest bojowy i nie przeciekły, są miękkie i nie jest ich za dużo( jak w przypadku rossmanowych) no i są całkiem do rzeczy. Wiadomo kwestia gustu i bezapelacyjnie activ baby są lepsze, ale sądzę że jeśli tańsze to to jest dobra alternatywa. w promocji za paczkę 82 sztuki, plus paczka chusteczek gratis 39 zł.

u nas w sklepie były ostatnio tylko heppy i też są super mały miał pampersa od 19 do 8 rano i zero mokrego i prawie nie puchnie pampers, a mały mój dużo sika

Dziewczyny, Pola jest dziś niemożliwa, tak bardzo płakała po kąpieli teraz, że aż mój ją słyszał przed klatką! Ślini się baaaaaardzo, macam jej dziąsełka dziś za namową Agutka i laski, z lewej strony na dole czuć taką "gulkę" miękką nabrzmiałą, kurcze mam nadzieję, że to jeszcze jednak nie ząbki!

mój mały też ostatnio wszystko je nawet gryzak jakby go dziąsełka swędział i jest zły jak mu zabiorę piąstkę lub gryzaka, ale nic poza tym

reklama
Gola, biedna Polunia, spokojnej nocki życzę :tak:
Liwia też się baaaardzo mocno ślini aż bańki jej się robią z tej śliny ale piąstek nie wkłada do buźki może jeszcze nie wie że ma rączki:szok:

Do góry