reklama
my używaliśmy sab simplex i nic nie dawał, a ma najwięcej simeticonu... Młody chwilę temu odkrył swoje rączki xD leżał i mejtnął rązką przed nosem. I zdziwił się Spojrzał na nią, zaczął ją zginać w piąstkę i wyprostowywać i się cieszył A teraz leży na macie i bije grzechotkę
ankusch
Fanka BB :)
Angun a jak dajesz ten bobotic bo tam napisane że po posiłku kurcze też mam ten bobotic ale jak mała mi zasnie przy cycu to co jej dawać aby i potem jeszcze popiła czy jak??espumisan dobry bo przed jedzeniem jej dawałam..moja dużo powietrza łyka bo szybko mleko z cyca leci już taka moja uroda i potem budzi się szybko bo brzuszek boli..a z odbiciem problem bo od razu jej odbicie nie idzie czasem tak ją tarmoszę że szok i jak beknie to po spaniu...
Ankusch ja daje Sab czesto w trakcie karmienia, przerywam, fakt Mały niezadowolony, ale dalej sobie to "popija". Masz racje, ze jak dziecko spi, to ciezko z odbiciem, bo wszystko wiotkie, ja czasem podkurczam mu nozki jeszcze jak przekladam go przez ramie i niekiedy działa albo klade na chwile na boczku i po czasie podnosze do odbicia.
u nas jest sprawdzony sposób na beknięcie- jeśli to dzień i ma być później zabawa, to po jedzonku daję Aleksowi złapać się za ręce i pomagam mu usiąść ( wiem, ze może to troszkę za wcześnie, ale on sam już się podnosi , ja tylko robię za pomocną dłoń do utrzymania równowagi) i od razu beka
julianna mi ktoraś z dziewczyn na forum poradziła bobotic i jestem zadowolona (koszt ok 17 zl, a bardzo wydajny)
ale jesli espumissan nie pomagal to ten bobotic pewnie tez nie jesli jest na tej samej substancji oparty.
ale jesli espumissan nie pomagal to ten bobotic pewnie tez nie jesli jest na tej samej substancji oparty.
u mnie espumisan byl do du*y komletnie, a bobotic pomaga. Moim zdaniem espumisan jest lagodniejszy.
reklama