W sklepach
carrefour (wg gazetki którą właśnie w sieci przeglądam) są Pampersy
active baby giga pack za 79,99zł gazetka obowiązuje 25-30 styczeń. W gazetce jest pokazany rozmiar 4 (7-18 kg) 132 szt (61groszy za 1) ale jest też adnotacja "różne rodzaje" więc 3 też może być... Mąż pojechal do carrefoura na pocztę to zobaczy i wam napiszę
Donoszę również że w
Tesco są w gazetce (26 styczeń do 1 luty) te same
Pampers active baby za 59,99 ale w zwykłym mniejszym opakowaniu (te w carrefour mają karton i 3 paczki w środku) i na obrazku jest pokazany rozmiar 3 - 96 sztuk 62 gr za jedną).
Co do chusteczek do pupy powiem że wypróbowałam już każdziuteńki chyba rodzaj jaki można w sklepach kupić-przynosi mi teściowa z pracy, za każdym razem inne
U nas każdy rodzaj się sprawdził, najfajniej chyba się używa dada i bambino-jakby większe były... zapach tych z Auchan mi się nie podoba, jak płyn do czyszczenia. Ale nie narzekam, jak dają, nie uczulają to biorę i się cieszę
Odkąd używam 3 różnych rodzajów pieluch na zmianę już nie mam problemów z krostkami ani zaczerwieniami na pupce. na noc i spacery Pampers active baby-najlepsze, w dzień kiedy spodziewam się po porannym karmieniu gigakupy-Dada, w pozostałej części dnia kiedy grozi tylko siku albo mała kupka - zużywam nieszczęsne tanie pampersy sleep&play.
A jak jest ekstra giga kupa to ani Pampers ani Dada nie pomogą
Ostatnio mąż sobie przypomniał że przed urodzeniem małej kupiliśmy jeszcze Huggisy rozm 3
mam nadzieję że nie wyrośnie za szybko bo mamy chyba już milion pieluch w tym rozmiarze... Nawet nie wiem ile moje dziecko teraz waży... W tym miesiącu nie była ważona
alma26: no faktycznie nie najtańsze te pieluchy... no ale jak już są trzeba zużyć...
Co do rozmiarów słyszałam że 4 jest w użyciu najdłużej-doświadczone mamusie co wy na to ?
Tak mi powiedział kolega który mi również zachwalał Pampers slle&play