reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

no to muszę spróbować tych lidlowskich pieluszek, większość zakupów robię w Lidlu to przy okazji pieluchy kupię a do Biedrony to chodzę tylko po Dady:rofl2:
kupiłam dziś krem Oilatum Soft w aptece za 16zł- 40g

reklama
mirelka na pewno będziecie z kremu zadowolone ;) Ja dady też próbowałam - dostałam chyba ze 4 od koleżanki i te lidlowe w są wg mnie na tym samym poziomie, ale myślę, że jednak ciut miększe

Ja jestem b.zadowolona z pieluch Dada, mówisz Gola, że z Lidla jeszcze b.miękkie? To właściwie podobne do Pampersów, bo już dady są dla mnie miękkie. Może się skuszę, a rozmiarowo wypadają tak samo jak Pampki i te z Dady?

U mnie w mieście niestety nie ma Lidla a biedronkę mam pod nosem także raczej zostanę przy dadzie bo jestem bardzo zadowolona:-)

Jeśli chodzi o pieluchy, to widziałam na mieście reklamy promocji pampersów rozmiar 4 w Carefurr 138 szt za 79,99 zł! Ja używam tylko pampersów i jestem zadowolona, ostatnia paczka 3 i zaczynamy rozmiar 4 :szok: bo Lenka ponad 7 kg waży!

Ja skuszona tym co piszecie, polazłam dziś do Lidla po pieluszki. W dotyku faktycznie są miększe niż Dada i całkiem inne niż Rossmanowe (te których teraz używamy). Zdam relację,jak się sprawdzają, jak zaczniemy ich używać.

Ja też zakupię w lidlu jak będę miała szansę pieluszki i wypróbuję. Mi się bardziej podobają Dada niż Pampers bo mają na plackach wypełnienie, że ta kupka się tam zatrzymuje, a w pampersie tył jest cieńszy i cała kupka mi wychodziła na plecki;/
My jezcze rozmiar 2 nosimy

Hmmm ... to moze i ja sie skuszę na te Lidlowskie?

Anek a powiedz mi jak jest cenowo w porównaniu do Rossmanowskich, bo my ich tez teraz uzywamy. No i zdaj relację oczywiscie:-)

reklama
Do góry