reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Mirelka weszłam na Allegro ale tam najtańszy krem Oilatum kosztuje ok. 13 zł ( 40 ml). Za 13 zł również jest w saszetkach.
Dawno zamawiałaś?
Jakoś nie widzę tej dobrej ceny. Chyba, ze patrze na jakiś inny krem niż używacie?

Dla zainteresowanych mleko Bebiko:
Do jutra w Tesco jest promocja 2 opak za 20 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zobaczymy skończy mi się bebilon i spróbuje przejść na bebiko chociaż mój mąż jest przeciwny, bo się nasuchał, że najlepsze bebilon i koniec! On to tylko innych słucha zamiast spróbować, a może akurat lepsze będzie.

Mój nan na 100% się nie najadał ciągle był głodny i płakał przez to , a jak zaczełam dawać bebilon to odrazu uśmiech i na twarzy i dłuższe spanie.

andrzelika mysle ze jak niemowlak podrosnie to nie bedzie mialo juz znaczenia jakie mleko mu dasz, zwlaszcza ze bedzie dodatkowo karmione zupkami i owocami ;)

Tansze nie znacy gorsze. Mozna sobie porownywac sklady MM, ale i tak najwazniejsze aby dziecko zdrowo roslo. A to mu zapewni kazde MM.

hej kochane, widze ze na topie temat mm i produktów kosmetycznych :) my wypróbowaliśmy już sporo marek z obu grup i na tą chwilę najlepsze jest mleko początkowe GERBER:
http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/37029_1.jpg
w rossmanie jest za 12.5zł, mały je raz na 3h w dzień po 90 ml, po kąpieli zjada 130 ml i w nocy raz na 4h po 100ml i pięknie przybiera na wadze :D

a kosmetki do kąpieli i po kąpieli- nieva baby i johnson :) mam całą serię z Nivea ( kremy na odprzenia, na każdą pogodę, mleczko nawilżające, płyn do kąpieli, szampon i płyn do mycia et) i polecam :)! dodatkowo mam oliwke bambino i chusteczki huggies :) i ten zestaw u mnie zdaje egzamin :) Aleks ma śliczną skórkę, bezproblemową wręcz. Pielusz z Rossmana, 46szt za 21 zł, tak dobre jak Pampers i nie uczulają :)

Dziewczyny, ja mogę też polecić pieluszki z Lidla Toujours - dostałam, od kuzyna gdy był u Poli 3ki i powiem Wam, że są ok - tzn jakość adekwatna do ceny, porównywalne do Dady z biedronki, ale ciut miększe. Nie wiem dokladnie ile kosztują - ale dużo tańsze niż pampers, muszę obczaić, ale naprawdę uważam , że nie są złe :) Zakładam Poli naprzemiennie z pampersami, choć w dzień staram się te Lidlowe, na noc i na spacerek Pampers:)

reklama
Do góry