reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Piłka super!! Hulajnogę Staś dostał od dziadków chyba rok temu i muszę powiedzieć, że w ogóle go nie interesuje...
Teraz dostaje prezent zzrzutkowy, wielką trampolinę do ogrodu. Jest mega szczęśliwy!! No i wszyscy skorzystają...

reklama
Patch, Milena marzy o takiej wielkiej ogrodowej trampolinie. Zastanawiamy sie nad tym- najpierw dziadkowie beda musieli zgodzic sie na uzyczenie troche ogrodu.

nasza trampolina właśnie dotarła ja kupowałam na allegro średnica 2,4 ale ten sam sprzedawca ma je na stronie www.fajneceny.pl no Szymka hulajnoga też nie rajcuje na tapecie pojawia się temat wrotek na wiosnę.

no z tym kosztem wysyłki to fakt u nas koszt trampoliny był 198zła wysyłki 200zł ale wiadomo że w tej cenie cześć to za trampolinę średni koszt kuriera 50zł bo się pytałam. no oby wiosne teraz szybko przyszła i lato i jesień były piękne by się Szymcio wyskakał.

Patch mi się wydaje że to po ty by mniej prowizji płacić oni zaniżają cene a nadrabiają w przesyłce

raz facet miał zjeżdżalnie po 1zł gdzie inni je mieli po 500zł no a za przesyłkę chciał powiedzmy 550zł wiec prowizji od sprzedaży płacił mniej i sprzedaż kwotowo miał mniejszą a od jakiejś kwoty jak się zarobi trzeba podatek odprowadzić jakoś tak no i zarabiał na przesyłce ...

pamiętam wtedy pisałam o tym tu i się śmiałam że zapytam sie czy jest możliwy odbiór osobisty ;)

dziewczyny poszukuje prezentu dla 5-letniej dziewczynki.
Myślałam o aquasand, albo zhu zhu pets - widziała któraś z was to na żywo? jakie wrażenia, fajne czy badziewne te zabawki? a może macie jakieś inne sprawdzone już pomysły? czym dziewczynki w tym wieku się bawią?? prosze o pomoc, bo za tydzień jedziemy na urodzinki

reklama
Do góry