reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Szymek ma takiego chomika wersję dla chłopców i ja mogę powiedzieć że jest fajny.bo on wydaje naprawdę fajne dzwięki jaki odpowiadał dziecku i przeciska się między zabawkami tylko myślę że jak kupować to 2 chomiki bo aby miały towarzystwo.tor i całą reszta wg. mnie zbędna.ale też słyszałam że dziewczynki uwielbiają te zestawy do robienia biżuterii.

reklama
rosmerta, moja Ewka to uwielbia wszystkie księżniczkowe rzeczy- korony, bransoletki, korale, pierścionki, no i różne gazety, książeczki do wypełniania, puzzle- najlepiej z księżniczką, akcesoria dla lalek....

A teraz u nas nr 1 projektor( rzutnik) z bajkami, wiecie, taki stary na analogowe filmy... kupiliśmy dzieciaczkom- ja go pamiętam z dzieciństwa, a teraz sobie przypominam te cudne chwile....

Oli na Zająca dostała kolczyki, wisiorek i bransoletkę z Hello Kitty oraz wymarzony zestaw Barbie:

e8e8741ea6638cbc.jpg

Kubus dostał nowy pistolet na wode,domino,plastyczne rzeczy typu pisaczki,wałeczki do stempelków,ciastoline,no i od nas piżamke z Thomasem.

Wow jakie prezety wielkanocne;-) U nas to głównie słodycze, a po jakieś zabawki to wujki mają zabrać dzieciaki do sklepu, żeby sobie wybrali;-) Choć Victor to sobie zażyczył coś takiego do ogródka:
224059HBO111111M.jpg
I mój brat mówi, że spoko, nie ma problemu, jak tylko my chcemy:-p

U mnie dzieciaki dostały drobiazgi typu zestawy do piasku pistoleciki do baniek itp no i słodycze i kasiorkę na ciuchy więc pojechałam dziś na zakupy i 320zł na nich straciłam w godzinę a jeszcze dużo do kupienia zostało ja dałam im też pieniążki bo zabawek już chyba mają za dużo dużo ;)

reklama
Do góry