reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Karola, czy laptop jest porządnie wykonany? nie rozwali się od puknięcia mocniejszego? Bo np zabawki Fisher Price'a i innych lepszych firm są właściwie niezniszczalne, Oli ma je już bardzo długo, rzucała, stawała na nich i działają własciwie bez zarzutu, choć są eletroniczne. A ciekawa jestem czy ten laptop też jest zrobiony tak porządnie :confused:
I czy ma taką funkcję: klikniesz na jakiś klawisz i pokazuje się jedna oddzielna literka i lektor ją wymawia (nie chodzi mi o literowanie całych słów)??
Kasiad mogę odpowiedziec ci na te pytania w niedziele jak bede w domu i maly pojdzie spac bo nie chcę aby go widział. z tego co oglądałam to wygląda na wytrzymały nie jest jakimś badziewiem no ale nie dam sobie ręki odciąć. mi się podoba i myślę że Szmkowi też powinien bo lubi szukać obrazków.dam znać jutro co do literek.

Dzięki Karola za odpowiedź, będę w niedzielę czekała :tak:Choć przyjrzałam się klawiaturze i nie ma na niej cyferek i literek, a szkoda :-(

Miśka, Tobie też dziękuję :tak: Szkoda jednak, że tych cyferek nie ma.

Zobaczę jeszcze co mi odpowie Karola, ale chyba jednak, jeśli się zdecyduję, to na ten kubusiowy, bo on ma i literki i cyferki, też jest porządny, dobrej firmy, ma i literki i cyferki, a poza tym Oli uwielbia Puchatka :tak:

prezenty kupione ;-):-)
byłam w nocy w Tesco i na zabawkach zaoszczędziłam 200 zł :-p:-) ale się cieszę :-)

Kasiad kubusiowy laptop w Makro kosztuje 121,99 zł ;-) może Ci się przyda ta informacja ;-)
Naogladalas sie raklam z telewizji z Tesco:rofl2::-D i po nocach chodzisz:-D pochwal sie co kupilas:tak:

Irtasia, fajny wózek :tak: Też mi się podobał, niestety do naszego mieszkania za duży.
Mi sie podoba troszke inny taki dla blizniakow ale schodza za kolosalne sumy i powiedzialam ze jak kiedys uda mi sie tamten kupic to ten sprzedam bo jest troche ciezki i twardy ale z wygladu tez mi sie podoba :tak: ja go wygralam za 20,50 a w sklepach kosztuje miedzy 60 a 70 euro:tak:

reklama
wózek pierwsza klasa :tak:

na laptopach się nie znam i jakoś nie ciągnie mnie żeby dziewczynom kupić... może kiedyś ;-)

a co do ciastoliny to kurcze nie mam cierpliwości tego potem sprzątać hehe

za to kupiłam dzisiej w Lidlu fajne drewniane puzzle takie najprostsze ale Pyś się bawi a i do pracy będą jak znalazł :tak:
i jeszcze wzięłam im kalendarz adwentowy i teraz główkuję co im tam powsadzać do środka :baffled:

Do góry