reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

jeśli dziecko interesuje się już literkami to fakt polecam ten fishera widziałam w sklepie super ale Szymek go zwyczajnie olał. dlatego wybrałam ten pierwszy bo obrazki na klawiszach myślę bardziej go zainteresują ale zobaczymy. jakby co to za 2 miesiace będzie mial urodzinki :-)

reklama
Karola, a Ty masz ten pierwszy :confused: Napisz coś więcej o jego możliwościach.
On też widzę uczy literek i cyferek :tak: Przynajmniej tak jest w opisie, bo na klawiszach literek nie widzę :confused:

Agusia, Ty masz zdaje się Fisher Price'a, napisz też coś więcej :sorry:
Czy ta myszka to tylko atrapa, czy coś się nią robi :confused: I czy ma jakieś gry na naukę cyferek, bo doczytałam się tylko o literkach :confused:

Ten Kubusiowy laptop też mi się podoba i chyba jeśli chodzi o możliwości to jest podobny do Fisher Pricea.

Ostatnia edycja:
A ja z kolei wiedzac, ze moja cora wszystko popsuje ;-) zagladnelam z ciekawosci na strone carrefour...nawet fajne zabawki w katalogu maja :-p a upatrzylam malej laptopa tylko nie wiem czy czerwony czy zolty :sorry: bede musiala funkcje zobaczyc :-D

Załączniki

• katalog_hiper-85.jpg
    katalog_hiper-85.jpg
    120,1 KB · Wyświetleń: 38
  • katalog_hiper-2.jpg
    katalog_hiper-2.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 24
Fajne pomysły z tymi laptopami dla Maluchów:tak: Sama się nad czymś takim zastanawiałam albo nad tą matą z Thomas'em (chyba Tycia taką kupiła Kondziowi).
Ten Fisher Price Kasiad wydaje mi się suuper;-)
KiniaG jak będę w PL to chyba się wybiorę do Carrefour'a;-) Jak będziesz pierwsza to daj znać jak te laptopy;-)

Kinia jak kupisz lub obejrzysz to napisz jakie mają funkcjie i co robią te laptopy bo ja widziałam kilka i takie sobie były na żywo wydawało mi się że Emilka weźmie go i jak rzuci to po laptopie :baffled: a chciałam jej coś jeszcze kupić :sorry: oprócz tego wózka ;-)
choć pewnie nie będzie ją interesował laptop nie ma to jak prawdziwy sama nie wiem :rofl2: jeszcze dla chrześniaka coś musze kupić i też nie mam pomysłu :sorry:
To kup jej prawdziwy to napewno jej sie spodoba:tak::rofl2::-D

Trzeba zwrócić uwagę od jakiego wieku jest laptop. Nie ma co kupować takiego od 5 rż bo żaden dwulatek się nim nie zainteresuje, samo literowanie słów i liczenie nie będzie napewno dla niego interesujące. Teraz to bardziej zabawy takie jak są opisane w tej aukcji:
LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dlatego się zainteresowałam tym laptopem, bo oprócz czytania i liczenia ma gry, którymi Oli się zainteresuje. Liczyć na to, że dzieci będą nam potrafiły przeliterować jakieś słowo lub wstawić brakującą literkę nie ma co :sorry: Muszą być w nim jakieś zabawy dostosowane do wieku i umiejętności naszych maluchów.
Na te pokazane przez Kinię bym nie liczyła, nie wyglądają na przeznaczone dla dwulatka :no:

Dopiero teraz się zorientowałam, że ten nasz uczy też liter i cyfr, ale jest anglojęzyczny, więc pewnie zostawię go Oliwce jak będzie chciała się pouczyć angielskiego, ale narazie musi się przecież nauczyć polskiego :sorry:

reklama
no właśnie ja dokładnie tak samo pomyślałam.że nie kupie zabawki na wyrost bo po co. w koncu jest jeszcze tyle okazji aby coś dziecku kupić. ten laptop wydał mi sie super no i z tego co na prędcę zobaczyłam to taki właśnie jest, lektor mówi wytaźnie, naśladowane dzwięki są poprawne koń to rżenie itp. :tak: nauka literek polega na tym że lektor literuje słowo i pojawiaja sie literki reszty jeszcze nie obcykałam.

Do góry