reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Kasiad, kupiłam tego laptopa Fisher-Price w tamtą sobotę w carreurze za 149 zł, czyli taniej niż na allegro, ale nie dla Wiki tylko chrześnicy męża, ona w czerwcu skończy 3 latka. Moim zdaniem jest bardzo ciekawy i dla naszych maluchów. Wiktoria bawiła się nim ponad godzinę w sklepie, jeździła z nim w wózku i o dziwo pierwszy raz od wieków był z nią spokój. Spokojnie zrobiłam zakupy:tak:.
Ten laptop ma dużo funkcji: nauka literek, rozpoznawanie, gry z myszką, granie jak na pianinku, wysyłanie e-maili:-)i wiele wiele innych. Lektorka mówi bardzo wyraźnie.

no właśnie ja dokładnie tak samo pomyślałam.że nie kupie zabawki na wyrost bo po co. w koncu jest jeszcze tyle okazji aby coś dziecku kupić. ten laptop wydał mi sie super no i z tego co na prędcę zobaczyłam to taki właśnie jest, lektor mówi wytaźnie, naśladowane dzwięki są poprawne koń to rżenie itp. :tak: nauka literek polega na tym że lektor literuje słowo i pojawiaja sie literki reszty jeszcze nie obcykałam.
Karola, czy laptop jest porządnie wykonany? nie rozwali się od puknięcia mocniejszego? Bo np zabawki Fisher Price'a i innych lepszych firm są właściwie niezniszczalne, Oli ma je już bardzo długo, rzucała, stawała na nich i działają własciwie bez zarzutu, choć są eletroniczne. A ciekawa jestem czy ten laptop też jest zrobiony tak porządnie :confused:
I czy ma taką funkcję: klikniesz na jakiś klawisz i pokazuje się jedna oddzielna literka i lektor ją wymawia (nie chodzi mi o literowanie całych słów)??

Bo one nie sa typowo dla dwu latka, ale po co mam jej kupic cos drogiego, skoro ona i tak to zniszczy :baffled: a u kolezanki sie takim bawila i tak jej sie podobal, ze go do domu chciala zabrac :-D wiec dla mnie to wystarczy...
Oczywiście każdy kupuje co uważa, ale jeśli chodzi Ci tylko o zniszczenie, to nie musisz się obawiać, że laptop Fisher Price'a się popsuje od rzucania, oni robią takie zabawki, że są właściwie niezniszczalne :tak:

Jenni od Chrisa laptopem bawila sie dlugo ale widocznie juz za duzo razy jej spadl bo juz nie dziala:sorry:ale przezyl 3 lata takze i tak dlugo:tak:

Karola,Konrad ma te smieciarke Wadera i jest spora.On bawił sie nia w piasku:tak:.Dzieciaki przywiazaly do niej sznurek i woziły nim Kondzia po podworku:tak:.
Ja tez bym chciala laptopa dla konrada:tak:.Jesli bym sie decydował to na Fisher Price,bo faktycznia zabawki niezniszczalne;-):tak:

Kasiad, kupiłam tego laptopa Fisher-Price w tamtą sobotę w carreurze za 149 zł, czyli taniej niż na allegro, ale nie dla Wiki tylko chrześnicy męża, ona w czerwcu skończy 3 latka. Moim zdaniem jest bardzo ciekawy i dla naszych maluchów. Wiktoria bawiła się nim ponad godzinę w sklepie, jeździła z nim w wózku i o dziwo pierwszy raz od wieków był z nią spokój. Spokojnie zrobiłam zakupy:tak:.
Ten laptop ma dużo funkcji: nauka literek, rozpoznawanie, gry z myszką, granie jak na pianinku, wysyłanie e-maili:-)i wiele wiele innych. Lektorka mówi bardzo wyraźnie.
A czy jest w nim poznawanie cyferek, nauka liczenia?

reklama
Ja kupiłam dziś Oliwce na aukcji ciastiolinę, ale pewnie dam jej jak tylko paczkę przyślą, nie będę czekała do świąt, na Mikołaja dostanie zestaw do kąpieli, a do Gwiazdki jeszcze kupę czasu :sorry:
MASA PLASTYCZNA 4 KOL Z WYCISKARKĄ -13 ELEMENTÓW (493550581) - Aukcje internetowe Allegro

Świetny zestaw.
Ja narazie kupiłam takie trzy kolory bez dodatków.:tak:

A jeżeli chodzi o zabawki,to jak mam kupic tzw. badziew,to wole w ogóle nie kupować.:eek:

Do góry