karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad przetestowałam laptopa no i jeszcze bardziej jestem zadowolona. każdy klawisz to jakiś rysunek ale poukładane one są alfabetycznie i w górnym roku każdego obrazka jest napisana dodatkowo pierwsza litera danego słowa. Możliwości: na monitorze jest wyświetlony np. helikopter i dziecko ma znaleść klawisz z takim właśnie rysunkiem, później jak dobrze dziecko wciśnie to lektor literuje, kolejna funkcja to znaleść literę i jest na ekranie napisane słowo np. PT.K i trzeba poszukać obrazka który zaczyna się na brakującą literę. kolejna funkcja to np. wyświetla ilość gwiazdek itrzeba je policzyć i wcisnąć przycisk na dole gdzie są napisane cyfry od 1 do 9. mozna sobie na dolnych klawiszach grać - to pełna gama do re mi fa sol la si do
jedyne minusy ale to chyba w każdym że ekrany mogą być zdecydowanie większe najlepiej jak w normalnym latopie dla dorosłch - ale takich nie widziałam i mogłyby być kolorowe a nie czarnobiałe.
przy okazji wyszło że są słabe baterie więc dziś muszę je wymienić
myślę że to zależy czego się oczekuje i czym się dziecko interesuje.
jedyne minusy ale to chyba w każdym że ekrany mogą być zdecydowanie większe najlepiej jak w normalnym latopie dla dorosłch - ale takich nie widziałam i mogłyby być kolorowe a nie czarnobiałe.
przy okazji wyszło że są słabe baterie więc dziś muszę je wymienić
myślę że to zależy czego się oczekuje i czym się dziecko interesuje.