reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

ja mam ale Szymcio sie nim nie bawil jeszcze czeka na choinke.za to sama już go próbowałam by sprawdzić czy dziala i czy mówi wyraźnie - na mój guts polecam ja się bawiłam dobrze :-D

reklama
Ja tam akurat Misie Fisher Price'a polecam, ale faktycznie zdaje się chyba Joasiek narzekała.
A ta, którą wkleiłaś Wiśnia jest bardzo fajna :tak:Chicco robi dobre zabawki.

Karola nie mamy takiej smieciary ale myśle, że duzo się do niej zmieści tam:tak::-)
a może cos takiego MAJORETTE CITY GARAŻ BERCHET SMOBY Warszawa (492449716) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedziałam moim rodzicom zeby kupili Hubkowi na gwiazdkę:-) ale to jest tylko do tych małych resoraków raczej, nie wiem czy takie cos by wam odpowiadało
no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecą

Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...

dziękuję dziewczyny cmoooook
kurcze zawsze można na Was liczyć :-)
kupię tą chicco zatem :tak:
Polecam tę karuzelkę,sąsiadka ma i chwali.:tak:
no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecą
A Kuba bawił sie u mojej koleżanki wczoraj i bardzo mu sie podobało,podobnie garaż Wadera.:tak:
Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...
My tez mamy w zamyśle laptopika jak Kubulek dostanie kasiorke na prezent.:tak:Uważam,że to fajny pomysł.

Ciezki wybor wszystkie fajne ale ten z Fishera moim zdaniem najlepszy :tak: Jenni narazie niedostanie nowego bo Chrisowego rozwalila:sorry::baffled:

reklama

Mi sie podoba ten Puchatkowy,ale widziałam nażywo ten Fishera i też jest extra.:tak:

Do góry