reklama
dziewczyny ratujcie
mam kupić córci koleżanki karuzelkę nad łóżeczko i nie wiem którą a wiem że miała któraś misie z fishera i coś mi sie kołacze że nie polecałyście - w takim razie co???
a jeszcze mi coś świta z jakimś domkiem chicco - czy to taki jak ten:
KARUZELA CHICCO MUZYCZNE SNY Z PILOTEM OD SS !!! (486162173) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i czy to coś warte?
a jeśli nie te to jaką - help help
mam kupić córci koleżanki karuzelkę nad łóżeczko i nie wiem którą a wiem że miała któraś misie z fishera i coś mi sie kołacze że nie polecałyście - w takim razie co???
a jeszcze mi coś świta z jakimś domkiem chicco - czy to taki jak ten:
KARUZELA CHICCO MUZYCZNE SNY Z PILOTEM OD SS !!! (486162173) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i czy to coś warte?
a jeśli nie te to jaką - help help
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecąKarola nie mamy takiej smieciary ale myśle, że duzo się do niej zmieści tam:-)
a może cos takiego MAJORETTE CITY GARAŻ BERCHET SMOBY Warszawa (492449716) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedziałam moim rodzicom zeby kupili Hubkowi na gwiazdkę:-) ale to jest tylko do tych małych resoraków raczej, nie wiem czy takie cos by wam odpowiadało
KiniaG
Zaangażowana w BB
Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Polecam tę karuzelkę,sąsiadka ma i chwali.dziękuję dziewczyny cmoooook
kurcze zawsze można na Was liczyć :-)
kupię tą chicco zatem
A Kuba bawił sie u mojej koleżanki wczoraj i bardzo mu sie podobało,podobnie garaż Wadera.no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecą
My tez mamy w zamyśle laptopika jak Kubulek dostanie kasiorke na prezent.Uważam,że to fajny pomysł.Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...
No ja się też właśnie zastanawiam nad laptopem. Oli ma taki ze Smyka od 18 miesięcy, ale jest już dla niej zbyt dziecinny, pewnie go opchnę na Allegro.
Myślę o czymś takim:
LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
lub takim:
bb* laptop KUBUŚ * nowy * COBI * od 3-go roku (488823125) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ewentualnie takim:
LAPTOP Fisher Price MÓWI PO POLSKU *AKiJ* (491775329) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Myślę o czymś takim:
LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
lub takim:
bb* laptop KUBUŚ * nowy * COBI * od 3-go roku (488823125) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ewentualnie takim:
LAPTOP Fisher Price MÓWI PO POLSKU *AKiJ* (491775329) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ciezki wybor wszystkie fajne ale ten z Fishera moim zdaniem najlepszy Jenni narazie niedostanie nowego bo Chrisowego rozwalilaNo ja się też właśnie zastanawiam nad laptopem. Oli ma taki ze Smyka od 18 miesięcy, ale jest już dla niej zbyt dziecinny, pewnie go opchnę na Allegro.
Myślę o czymś takim:
lub takim:
ewentualnie takim:
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ja się też właśnie zastanawiam nad laptopem. Oli ma taki ze Smyka od 18 miesięcy, ale jest już dla niej zbyt dziecinny, pewnie go opchnę na Allegro.
Myślę o czymś takim:
lub takim:
ewentualnie takim:
Mi sie podoba ten Puchatkowy,ale widziałam nażywo ten Fishera i też jest extra.