reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Przyszła paczka z Zamkiem Koralowym do kąpieli. Super zabawka :tak: Ale jestem zaskoczona, jakie to duże :szok: Bałam się, że będzie za małe, a teraz się zastanawiam, czy nie za duże :-D Ja oczywiście już bym dała najchętniej :sorry2: ale małżonek nie pozwala, bo kupiliśmy na Mikołaja.
:-D My to tez jestesmy najpierw kupujemy na jakas okazje a potem najchetniej by sie odrazu dalo:-D

reklama
Naszym prawie dwulatkom to chyba nałatwiej zrobić prezent :tak: Choć dla Oliwki nic jeszcze nie mamy, tylko Mikołaj już obstawiony.
Starsze dzieci to już mają konkretne gusty i wymagania, a modne zabawki są sporo droższe niż powinny :sorry: Ja nawet nie mam pojęcia co to ten Wall-e, nigdy o tym nie słyszałam :confused:
Z mężem to chyba nie będziemy sobie robić w tym roku prezentów, tylko kupimy sobie wspólny - lodówkę. No chyba, że okaże się, że kasy nam nie styknie, wtedy będę musiała coś dla niego poszukać.

a mi się wydaje że właśnie łatwiej kupić prezent takiemu starszakowi bo napisze list i konkretnie co mu się marzy a takiemu Szymciowi hmmmm nie ma pewności że napewno trafię w gust.
Samochód Platforma - 885 - Mega Bloks (485176953) - Aukcje internetowe Allegro i
MEGA BLOKS MEGA PAKA TORBA Z KLOCKAMI 120 SZTUK (487416330) - Aukcje internetowe Allegro
oby trafione :tak: i mikołaj z głowy
prezenciki fajowne, ten samochód to juz w ogóle superancki:tak::-)
musze pomysleć, może ktos z rodzinki nie ma pomysłu to mu podpowiem takie autko;-):-) bo klocki to Hubek juz ma innej firmy, a my kupujemy mu te drewniane jeszcze na gwiazdkę

ja też dokompletowuje klocki juz takie mamy więc nie będę nowych wprowadzać. a co do auta zobaczymy w realu mam nadzieje że się do srodka jego ulubione zmieszczą - bo w sumie o to mi chodziło. czekam na przesylkę. musze jeszcze cos wyszukac od dziadkow tylko pomysłów brak. chcialam krzeselko na rower ale ustaliliśmy że to kupią na urodziny a teraz stawiamy na zabawki.

wlasnie znalazlam cos takiego: http://www.allegro.pl/item491710409_motocykl_policyjny_bujak_little_tikes.html tez mi sie podoba i śmieciara z Wadera http://www.allegro.pl/item482279441_w_z_pl_wader_gigant_smieciarka_67000_super_cena.html ma moze w domu??jest naprawde duza i mozna cos tam wrzucic do srodka???

Ostatnia edycja:
Karola, mi jednak nałatwiej zrobić prezent Oliwce, bo mam sporo do wyboru z zabawek, które napewno będą ją cieszyć :tak: Zresztą Oliwce dużo rzeczy się podoba i bardzo rzadko nam się zdarza, że kupiona rzecz leży w kącie.

A powiedzcie, czy któreś z naszych lutowych maluchów ma takiego laptopa, bo wydaje mi się, że któraś z Was go właśnie wklejała:
LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy.
szukam opinii :sorry:

reklama
Do góry