reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Aga-pg generalnie lepiej sie podpytaj co mala lubi.Najdłuzej na topie byla u nas ciastolina z wymienionych rzeczy.Konie moja corcia tez bardzo lubi:-):tak:,nawet wczoraj na urodizny dostala od babci barbie z koniem(cena 3-cyfrowa wiec nie proponuje:-D)i generalnie chcialaby teraz dostac te cukierkowe paniusie z My scene:-D.
Poza tym basenik jest super:-).Ciekawe jak z jego trwalsocia,gruboscia.Wolalabym cos takiego chyba na dwor na lato,bo gdzie to postawic?:szok:

aaa zapomniałabym - Izka od kilku miesięcy namiętnie bawi się (uczy) czymś takim:
chicco logic
ale to już chyba tylko na rynku wtórnym jest do dostania - w każdym razie naprawdę rewelacyjna zabawka i jeśli gdzieś zobaczycie - kupujcie dla swoich dzieciaczków naprawdę gorąco polecam- strasznie dużo się mój maluch nauczył dzięki temu a ile jeszcze plansz mamy nieopanowanych...

no ale w merlinie widziałam coś jakby miniaturkę tego (też mamy - czeka do urodzin i będziemy zabierać ze sobą w trasy samochodem ;-) )
Conector travel - Wiem - Merlin.pl

Właśnie przyszła paczka z prezentem dla Wiki na jutrzejsze urodzinki - stolik chicco:tak:. Na pewno sie ucieszy:-), bo taki sam kupilismy męża chrześnicy na gwiazdkę i juz wtedy Wiki nie chciała od niego odejść.

reklama
Do góry