reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Fajny Hipcio:tak:.Konrad niby zabawek nie ma jakos strasznie duzo,ale jednak wydaje mi sie,ze mu starczy...:sorry2:.On i tak woli bawic sie sztucami:baffled:,wałkiem do ciasta,łyzka do nakladania zupy...Generlnie wszystko chude i długie:szok::sorry2:

reklama
Fajny Hipcio:tak:.Konrad niby zabawek nie ma jakos strasznie duzo,ale jednak wydaje mi sie,ze mu starczy...:sorry2:.On i tak woli bawic sie sztucami:baffled:,wałkiem do ciasta,łyzka do nakladania zupy...Generlnie wszystko chude i długie:szok::sorry2:

U nas to samo...moja mama to go nazywa "kucharzem z przyszłości":-D:-D:-D

super takie cos tylko jak ja pomysle o inwazji piłek w domu :szok::szok:no i gdzie to trzymać w ciągu roku :rofl2: człowiek chce mieć wszystko tylko ściany nie są z gumy.

super takie cos tylko jak ja pomysle o inwazji piłek w domu :szok::szok:no i gdzie to trzymać w ciągu roku :rofl2: człowiek chce mieć wszystko tylko ściany nie są z gumy.
Kuba ma basen suchy z piłeczkami i raczej piłeczki nie walają sie po mieszkaniu.A aktualnie powietrze wypompowane i basen schowany w piwnicy,bo sie juz troszke znudził.
Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni,całymi godzinami Kuba sie w nim bawił.:-D

co mogę kupić na prezent urodzinowy dla 4-letniej dziewczynki :confused:
w cenie dwucyfrowej ;-)

no więc moja prawie 4-ro latka uwielbia - konie i wszystko co z nimi związane: przede wszystkim my little pony - ma już całą kolekcję i codziennie są w użyciu ;-)

- kubusia puchatka - bajeczki, maskotki, naklejki itp

- książeczki do czytania (i maltrtuje nas co wieczór o czytanie ;-) )

- książeczki z naklejkami

- kolorowanki

- ciastolinę

- wszystko po czym da się skakać i wariować, wczoraj byliśmy u szwagierki i jej mały ma taką pufę jak worek sako i dzieciaki mi się po tym 2 godziny walały i zejść nie chciały absolutnie ;-)

- piłki wszelkiego rodzaju

a lale leżą i się kurzą :baffled:

pomogłam :-p???

reklama
no więc moja prawie 4-ro latka uwielbia - konie i wszystko co z nimi związane: przede wszystkim my little pony - ma już całą kolekcję i codziennie są w użyciu ;-)

- kubusia puchatka - bajeczki, maskotki, naklejki itp

- książeczki do czytania (i maltrtuje nas co wieczór o czytanie ;-) )

- książeczki z naklejkami

- kolorowanki

- ciastolinę

- wszystko po czym da się skakać i wariować, wczoraj byliśmy u szwagierki i jej mały ma taką pufę jak worek sako i dzieciaki mi się po tym 2 godziny walały i zejść nie chciały absolutnie ;-)

- piłki wszelkiego rodzaju

a lale leżą i się kurzą :baffled:

pomogłam :-p???

Dobre pomysly doloze jeszcze Puzzle:tak:

Do góry