reklama
mysia23
mama dwójeczki
Fajny Hipcio.Konrad niby zabawek nie ma jakos strasznie duzo,ale jednak wydaje mi sie,ze mu starczy....On i tak woli bawic sie sztucami,wałkiem do ciasta,łyzka do nakladania zupy...Generlnie wszystko chude i długie
U nas to samo...moja mama to go nazywa "kucharzem z przyszłości"
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ten basen fajny, ile on miejsca zajmuje, duży?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba ma basen suchy z piłeczkami i raczej piłeczki nie walają sie po mieszkaniu.A aktualnie powietrze wypompowane i basen schowany w piwnicy,bo sie juz troszke znudził.super takie cos tylko jak ja pomysle o inwazji piłek w domu no i gdzie to trzymać w ciągu roku człowiek chce mieć wszystko tylko ściany nie są z gumy.
Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni,całymi godzinami Kuba sie w nim bawił.
mi tez sie taki basenik podoba tylko pewnie caly pokoj bym musiala na to przeznaczyc to chyba duze jestaga-pg ta zjeżdżalnia jest super piaskownica zresztą też :-)
co mogę kupić na prezent urodzinowy dla 4-letniej dziewczynki
w cenie dwucyfrowej ;-)
no więc moja prawie 4-ro latka uwielbia - konie i wszystko co z nimi związane: przede wszystkim my little pony - ma już całą kolekcję i codziennie są w użyciu ;-)
- kubusia puchatka - bajeczki, maskotki, naklejki itp
- książeczki do czytania (i maltrtuje nas co wieczór o czytanie ;-) )
- książeczki z naklejkami
- kolorowanki
- ciastolinę
- wszystko po czym da się skakać i wariować, wczoraj byliśmy u szwagierki i jej mały ma taką pufę jak worek sako i dzieciaki mi się po tym 2 godziny walały i zejść nie chciały absolutnie ;-)
- piłki wszelkiego rodzaju
a lale leżą i się kurzą
pomogłam ???
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no więc moja prawie 4-ro latka uwielbia - konie i wszystko co z nimi związane: przede wszystkim my little pony - ma już całą kolekcję i codziennie są w użyciu ;-)
- kubusia puchatka - bajeczki, maskotki, naklejki itp
- książeczki do czytania (i maltrtuje nas co wieczór o czytanie ;-) )
- książeczki z naklejkami
- kolorowanki
- ciastolinę
- wszystko po czym da się skakać i wariować, wczoraj byliśmy u szwagierki i jej mały ma taką pufę jak worek sako i dzieciaki mi się po tym 2 godziny walały i zejść nie chciały absolutnie ;-)
- piłki wszelkiego rodzaju
a lale leżą i się kurzą
pomogłam ???
Dobre pomysly doloze jeszcze Puzzle