reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
teraz wszedzie pelno tych kubkow ja kupilam dla meża na urodziny 9,15zł a dla babci i dziadka nie podoba mi sie ten wierszyk musze wymyslec cos innego

ogolnie kubek fajny poreczny mozna myc w zmywarce wiec ok tylko ten tekst ciekawe` dlaczego wlasnie taki

Dla teściowej też są takie kubki z tekstem:

Chociaż nie zawsze się zgadzamy, jesteś dla mnie
wyjątkowym człowiekiem; kochającym, służącym radą,
martwiącym się naszymi problemami.
Nie zmieniaj się nigdy. Taką Cię cenię najbardziej.

:baffled::baffled::baffled:
a mi sie podoba ten (cos mnie głowa chyba boli:ninja2::ninja2::ninja2:)

Ty Gosia,to sie nie dziwie...:no:.Ja mam fajna tesciowa,ale jakos sam napis mi nie odpowiada:confused:.

Prezent od chrzestnego:
Hipcio Klockowy Łakomczuszek firmy FISHER PRICE (299137966) - Aukcje internetowe Allegro
plus wielki balon z twittym. Bardzo się jej ten pchacz podoba, a jeszcze lepiej w wersii gdy jest wożona, wielkim zainteresowaniem został też obdażony karton od hipcia:-DWłaziła na niego z uporem maniaka.
Od chrzestnej dostała ciuszki, bo prosiłam zeby juz zabawek nie kupowała, mamy nadmiar:-). Ciuszki śliczne m.in. płaszczyk na wiosnę, spódniczka dżinsowa, koszula sztruksowa, bluza, spodnie ocieplane.

reklama
Do góry