reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

To bylo cos takiego tylko ze bez skrzyni na klocki a kanty widze sa i ja juz bym tego niekupila

My mamy wersje bez skrzyni, a kantow nie ma - sa zaokraglone, cale drewno wyszlifowane i ''obrobione'' miekka tkanina. No i to byl prezent od cioci, ktory na razie Milce bardzo sie podoba. No i nigdy jej samej nie zostawiam z ta zabawka.

reklama
Ja nie mowie ze to zla zabawka jak ktos chce prosze bardzo ale ja spasuje ,przy Chrisie tez ja chcialam i kupilam kanty z drzewa niby wyszlifowane a jednak leb rozwalony :baffled:

ja mam szykowac liste na roczek i nie wiem co wpisac :baffled::baffled::baffled:jakies extra klocki bym chciała dla Szymka no i co dalej chrzestny kupi auto na akumulator no a babcie :rofl2:

Julcia na roczek dostanie:
-rowerek od chrzestnej
- szczeniaczka uczniaczka od siostry Krzyska-
- ksiazeczki dwie z bajkami- grube< juz ma od mojej babci>
- kasa od chrzestnego <zawsze daje kasiorke>
a reszta to nie mam pojecia co i jak.....chociaz moja siostra i mama pewnie da tez pieniadze....

Emilka od mojej siostry (swojej chrzestnej) dostanie rowerek i pewnie coś do niego dokupi :tak:od chrzestnego wózek z lalką z tego co wiem ...od mojej mamy albo huśtawkę albo coś innego mamy wybrać ale sama nie wiem co :baffled: od swojej prababci dostanie podobno lalkę i już dała stówkę na kojec żebyśmy kupili.... hmmm a od reszty nie wiem ;-)
a my jej dziś daliśmy tą kuchnie co kiedyś pokazywałam biedaczka się z nią obaliła bo myslała że może się jej trzymać :zawstydzona/y: ale później się bawiła garnuszkami i sztućcami bo dałam jej do tego chrupki i je kładła do garnuszka ;-):tak:

my jako rodzice chce kupic szymusiowi taka lokomotywe a raczej pociąg Amazing Animals Sing & Go Choo Choo - Musical Zoo Train Toy i dokupic zebre i lwa. moze to mu sie spodoba ;-) huśtawke mamy na chrzciny dostał i jakos mało z niej korzystamy moze latem na tarasie szczeniaczka tez mamy standardowo pod choinka siedzial ale Szymek go olewa jakos nie zwraca na niego uwagi no chyba ze ja naciskam i piesek spiewa piosenki to tanczy glową

Jenni dostala taki pod choinke od chrzestnej:tak: i nie nudzi ja ta zabawka tylko mnie tak:baffled::-D(melodyjki)

reklama
Do góry