reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Kasiu, u nas tez od niedawna Martynka zalapala co trzeba robic z tymi klockami od zyrafy:tak: Matynka wrzuca klocki tylko wtedy kiedy wskaze jej do ktorej dziurki pasuje. albo jak otworze dach domku i wtedy wszystko jedno w ktora przegrodke wrzuca. bo o dopasowywaniu ksztaltow to u nas jeszcze nie ma mowy:no:

a do chodzenia coraz blize. moze wtedy w koncu jezdzik jej sie spodoba:baffled:

reklama
Emilka tez dostała sorter ale jak narazie nie umie dopasować zbytnio klocuszków tylko jak jej pokaże i tez jej ciężko trafic do niego bo kształty są bardzo trudne a klocuszki dość małe ;-) ale jak są jakieś mniejsze niż dziurka to wszystkie przeciska przez jeden otwór albo wyciąga boczny klocek i wtedy jest duża dziura i wszystkie wrzuca do środka ale chyba bardziej lubi je wyciągać bo jak wyciągnie to leci taki klocek przez pół pokoju ;-):-D

wczoraj dostała zabawkę gdzie są 4 kostki i z każdej wyskakuje łepek zwierzątka po nacisnięciu guzika lub przesunięciu dzwigni i nawet ja to długo interesuje ;-)
Wyskakujące główki - ORYGINAŁ BRIO !!!!! (290319878) - Aukcje internetowe Allegro

choc chyba bardziej lubi zamykać te główki z powrotem :tak:

potem dostała pozytywkę, ubranka, lalke misia nowe butelki smoczki stropianową układankę choc to nie na teraz , od nas klocki drewniane a na książeczki nadal czekamy :baffled:

Ciekawe dlaczego ta fontanna wklejona przez Gosię taka droga :confused:
Ja znalazłam dużo taniej:
HAPPY BALL - Fontanna piłeczek !!!! (290310002) - Aukcje internetowe Allegro

A odkurzacz Oliwka uwielbia, jak odkurzamy to opiera się na nim rękoma i pcha przed siebie i lubi jak się jej rurę przytyka do reki lub brzucha i ciało jej się zasysa :szok::-D
Boi się natomiast włączonej pralki, jak się kręci bęben i w środku obija się plastikowy pojemniczek na żel do prania. Jak nie jest włączona, to nawet ją lubi, bo można powrzucać do bębna pełno zabawek :tak:

właśnie sprawdziłam ma tą z tego mojego linku playskool :tak:z tego co pamiętam jak mi mówiła z 4 lata temu dała za nią 100zł :tak:

Kasia, u nas podobnie z odkurzaczem. Martna jakby tylko sie dalo to najchetniej by na nim usiadla, niestety jest bardzo maly.

a z pralka to nie mam doswiadczen. mamy ladowana od gory wiec Martyna zna ja tylko jako siedzisko sluzoce do wycierania jej po kapieli i ubierania w pizame:-D

a te rowerki bardzo fajne. ja na razie odpuszczam z zabawkami. mam jeszcze sporo tych interaktywnych w pudelkach. bedzie na prezenty dla michala (mlodszego kuzyna Makreli albo opddam na oddzial pediatryczny w szpitalu).

na roczek kupie Martynce plyty z muzyka bebe lilly (i dvd z nauka tanca) kroliczka titou i inne z mini mini.

Ciekawe dlaczego ta fontanna wklejona przez Gosię taka droga :confused:
Ja znalazłam dużo taniej:
HAPPY BALL - Fontanna piłeczek !!!! (290310002) - Aukcje internetowe Allegro

fakt ja wkleiłam droższą ale nawet nie wiem jakiej firmy jest ta mojej siostry bo dałam tylko przykład ;-) no właśnie są podobne tylko różne firmy ale mi by było szkoda przepłacać jeśli niczym się zbytnio nie rózną :dry:

Ta tańsza fontanna to podróbka. Niestety rożni się od oryginalnej. Droższa zabawka jest naprawdę bardzo ładna, a tańsza jest mniejsza, ma malutkie piłeczki i okropną muzykę. Nie polecam. Widziałam obie u koleżanki. Miała oryginalną, a komuś na prezent kupiła podróbę i się rozczarowała.

reklama
Do góry