A Emilce najbardziej podoba się lalka ciągle ją tuli całuje aż jestem zazdrosna że odemnie umyka jak chce ją potulić a lale ciągle sciska choc ma momenty że lubi sie przytulić jak jest senna bo tak to ciagle raczkuje i raczkuje a u mamy nie usiedzi
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja sie martwilam o choinke a szymek ma ja gdzies ma na dole powieszone ciastka ktore zrobilam i czasem sobie jakies ukradnie. a co do prezentow to bardzo zadowolony jezdzikiem chce tylko aby go wozic i wozic szkoda ze mikolaj nie zostawil jakiegos kierowcy no i swieta swieta i po swietach.
mysia23
mama dwójeczki
U nas też były prezenty...Fili najbardziej cieszył sie z opakowań od prezentów - on z resztą zawsze woli opakowania niż zawartość... Podoba mu sie książeczka rymowanka, a także jeździk...pozostałe zabawki też go bawią i sam nie wie czym sie zajmować..
Ja dostałam torebkę, kamerkę internetowa i słuchaweczki do kompa..i rękawiczki zimowe - tak wszyscy zauważali brak, ze aż dwie pary gapcie...i bieliznę i kosmetyki..trochę sie nazbierało
Ja dostałam torebkę, kamerkę internetowa i słuchaweczki do kompa..i rękawiczki zimowe - tak wszyscy zauważali brak, ze aż dwie pary gapcie...i bieliznę i kosmetyki..trochę sie nazbierało
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kubusiowi spodobała się bardzo Arielka do czesania(taka głowa do stylizacji),którą dostała jego kuzynka.Nieżle ja wytargał za włosy.
A z kubusiowych prezentów,to hitem była i jest wielka śmieciara z Wadera.No i szczeniaczek.Kuba ciągle włancza mu nosek i bije sobie brawo.
No i oczywiście ksiązeczki,które lubi ponad wszystko.
A z kubusiowych prezentów,to hitem była i jest wielka śmieciara z Wadera.No i szczeniaczek.Kuba ciągle włancza mu nosek i bije sobie brawo.
No i oczywiście ksiązeczki,które lubi ponad wszystko.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja sie martwilam o choinke a szymek ma ja gdzies ma na dole powieszone ciastka ktore zrobilam i czasem sobie jakies ukradnie. a co do prezentow to bardzo zadowolony jezdzikiem chce tylko aby go wozic i wozic szkoda ze mikolaj nie zostawil jakiegos kierowcy no i swieta swieta i po swietach.
U nas tez Zosia najbardziej zadowolona z jeździka
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milenka ostatnio bardzo polubiła pluszaki, też się często do nich przytula. Ale jeszcze częściej do nas, i to jest baaaaaaaardzo słodkie :-) Czasami specjalnie zaczynamy się przy niej całować i wtedy ona śmieje się od ucha do ucha i od razu do nas przybiega, żeby też się przytulić i dać buzi
Czasami specjalnie zaczynamy się przy niej całować i wtedy ona śmieje się od ucha do ucha i od razu do nas przybiega, żeby też się przytulić i dać buzi
u nas to samo
a z prezentow to wyszla kicha: jezdzik chicco jest beee, bo trzeba w nim siedziec i nie mozna za szybko uciekac wiec trzy stowy w plecy, DJ dzdzownica jeszcze dla malej za skomplikowana, ciuszki ucieszyly bardzo mnie, ale nie Martynke
hitem byla wieza z kubeczkow smoby (nie gra!!! chwala bogu) i sorter domek chicco otwieranyna kluczyki (tez nie gra!!)
a reszta prezentow lezy w pudelkach w szafie i czeka az sie te obecne znudza
hitem byla wieza z kubeczkow smoby (nie gra!!! chwala bogu) i sorter domek chicco otwieranyna kluczyki (tez nie gra!!)
a reszta prezentow lezy w pudelkach w szafie i czeka az sie te obecne znudza
reklama
A Oliwka bardzo lubi jeździk i zasuwa na nim po całym domu. Jako pchacza już go nie traktuje, bo sama chodzi całkiem sprawnie, więc popychanie jeździka już nie jest atrakcyjne.
Niedawno dopiero zainteresowała się Zyrafą Fisher Price i wrzuca do niej klocki. Dlatego doszłam do wniosku, że wygrzebię jej sorter i spróbujemy czy będzie sobie z nim radzić.
Niedawno dopiero zainteresowała się Zyrafą Fisher Price i wrzuca do niej klocki. Dlatego doszłam do wniosku, że wygrzebię jej sorter i spróbujemy czy będzie sobie z nim radzić.