reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

A Emilce najbardziej podoba się lalka ciągle ją tuli całuje aż jestem zazdrosna że odemnie umyka jak chce ją potulić a lale ciągle sciska :-D:sorry2::sorry2::sorry2: choc ma momenty że lubi sie przytulić jak jest senna bo tak to ciagle raczkuje i raczkuje a u mamy nie usiedzi :cool2:

reklama
a ja sie martwilam o choinke a szymek ma ja gdzies ma na dole powieszone ciastka ktore zrobilam i czasem sobie jakies ukradnie. a co do prezentow to bardzo zadowolony jezdzikiem chce tylko aby go wozic i wozic szkoda ze mikolaj nie zostawil jakiegos kierowcy ;) no i swieta swieta i po swietach.

U nas też były prezenty...Fili najbardziej cieszył sie z opakowań od prezentów - on z resztą zawsze woli opakowania niż zawartość...:-D:-D:-D Podoba mu sie książeczka rymowanka, a także jeździk...pozostałe zabawki też go bawią i sam nie wie czym sie zajmować..:baffled::baffled::baffled:
Ja dostałam torebkę, kamerkę internetowa i słuchaweczki do kompa..i rękawiczki zimowe - tak wszyscy zauważali brak, ze aż dwie pary:-D:-D:-D gapcie...i bieliznę i kosmetyki..trochę sie nazbierało:cool2::cool2:

Kubusiowi spodobała się bardzo Arielka do czesania(taka głowa do stylizacji),którą dostała jego kuzynka.:-D:-D:-DNieżle ja wytargał za włosy.
A z kubusiowych prezentów,to hitem była i jest wielka śmieciara z Wadera.No i szczeniaczek.Kuba ciągle włancza mu nosek i bije sobie brawo.
No i oczywiście ksiązeczki,które lubi ponad wszystko.

a ja sie martwilam o choinke a szymek ma ja gdzies ma na dole powieszone ciastka ktore zrobilam i czasem sobie jakies ukradnie. a co do prezentow to bardzo zadowolony jezdzikiem chce tylko aby go wozic i wozic szkoda ze mikolaj nie zostawil jakiegos kierowcy ;) no i swieta swieta i po swietach.

U nas tez Zosia najbardziej zadowolona z jeździka ;)

Milenka ostatnio bardzo polubiła pluszaki, też się często do nich przytula. Ale jeszcze częściej do nas, i to jest baaaaaaaardzo słodkie :-) Czasami specjalnie zaczynamy się przy niej całować i wtedy ona śmieje się od ucha do ucha i od razu do nas przybiega, żeby też się przytulić i dać buzi :-D

a z prezentow to wyszla kicha: jezdzik chicco jest beee, bo trzeba w nim siedziec i nie mozna za szybko uciekac wiec trzy stowy w plecy:dry:, DJ dzdzownica jeszcze dla malej za skomplikowana, ciuszki ucieszyly bardzo mnie, ale nie Martynke:-D

hitem byla wieza z kubeczkow smoby (nie gra!!! chwala bogu) i sorter domek chicco otwieranyna kluczyki (tez nie gra!!)

a reszta prezentow lezy w pudelkach w szafie i czeka az sie te obecne znudza:tak:

Kondzio dostal od babci(mojej mamy) chodzik-pchacz Chicco i ładnie przy nim chodzi,a jak sie zmeczy,to chetnie sie nim bawi:tak:.

reklama
A Oliwka bardzo lubi jeździk i zasuwa na nim po całym domu. Jako pchacza już go nie traktuje, bo sama chodzi całkiem sprawnie, więc popychanie jeździka już nie jest atrakcyjne.
Niedawno dopiero zainteresowała się Zyrafą Fisher Price i wrzuca do niej klocki. Dlatego doszłam do wniosku, że wygrzebię jej sorter i spróbujemy czy będzie sobie z nim radzić.

Do góry