reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Kosiarka super,jak prawdziwa:-D.A wózio przesliczny:tak:.Moja corcia tylko troszke bawiła sie wozkiem.Woli mniejsze lalki:polly Pocket,barbie,My scene...itd;-)

łaaaaa jaka kosiarka, faktycznie jak prawdziwa!

Moja Zosia ma takaą plastikową zwykla zabawilam sie 3 dni i do kąta:sorry2:

a ja caly czas szukam weny na dzien dziecka widzialam odkurzacze ale taka kicha ze szko szymek by je szmyrdna po 5 minutach i co tu wybrac teraz na tapecie jest laptop dla dzieci choc nie wiem czy nie za maly na takie cudo :baffled:

aga-pg super ta kosiara :) A ona rzeczywiście coś kosi, czy tylko udaje?
Ja też zastanawiam się nad odkurzaczem, bo Milutek ma fioła na punkcie odkurzacza i zachowuje się, jakby był jej najlepszym przyjacielem jak się odkurza. Rzuca się na niego, przytula go, rwie się tak do odkurzacza, że trudno ją utrzymać.

Joasiek chyba ten pulek jest z tego wszystkiego najlepszy tylko nie wiem czy malej sie kształ spodoba Szymek go olał w sklepie totalnie a te co maja kształt i odgłos jak prawdziwy sa naprawde bardzo mini :crazy: i taki plastik ze niech ich nawet 30 zl to za duzo za tagie g..... dlatego musze wymyslec cos innego a nasz domowy dalej zostanie tym najlepszym

reklama
Kuba dostał na Dzień Dziecka
piaskownice,
zabawke do pchania
kuferek z narzędziami stolarskimi
no i deserki.:-D
Wczoraj też pierwszy raz uruchomiliśmy Kubusiowi kolejkę,dostał kiedyś taką wielką z EXpresu Polarnego,ale miał radoche.:tak:

Do góry