reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

a ja poszukuję prezentu ale małęgo na urodziny dostanie mini wieże ale chcę mu kupić jakąś grę ale tyle tego że sama nie wiem co wybrać.
w sumi wszystko mi się podoba i dlatego taki problem
GRA PIGGY POP Nie Pękaj Prosiaczku 17496 HASBRO (921027464) - Aukcje internetowe Allegro
GRA PUŁAPKA NA MYSZY HASBRO NAJTANIEJ! (921154389) - Aukcje internetowe Allegro
GRA KROKODYL U DENTYSTY HASBRO TANIO! (917594735) - Aukcje internetowe Allegro
Gra Zręcznościowa ZDOBĄDZ EVEREST od Epee 00306 (919963943) - Aukcje internetowe Allegro
no i co tu wybrać jakieś dwie mu kupię ale jak będę tak myśleć dł€go to nie zdążę do soboty za tydzień :eek::szok::sorry:

reklama
mnie się podoba ta pierwsza ze świnką,ale jeszcze fajna jest taka ze słoniem,który wydmu****e przez trąbę motylki i trzeba je łapać w siatkę;).
nie wiem czy widziałyście,ale w biedronce były super zerstawy policji albo straży pożarnej:budynki,autka i ludziki

Ostatnia edycja:
GRA SZALONY KUCHARZ REKLAMA TV INTERKOBO 34410 (numer 907477699)

KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ -HASBRO ELEFUN (numer 905015142)
Gra zręcznościowa ELEFUN - HASBRO - KURIER! (numer 905468939)

no własnie a ja nie chciałam zeby zosia dostała taką tablice (chociaz moja siostra chciala takie cos zakupic) bo uwazałam ze nie bedzie zadowolona :confused2:

Kuba oszalał na punkcie malowania na tej tablicy,szczególnie podoba mu sie zmazywanie:-D
a w ogóle pisakami na stronie suchościeralnej,pisze i pisze od rana...;-)

kupiliśmy tego prosiaka bo w sumie stwierdziliśmy że może się tym bawić chwilę sam do reszty raczej potrzebuje kompana.
a i kupiliśmy jeszcze taką grą bardziej edukacyjną że trzeba 3 klocki dopasować bo są ze sobą połączone na klockach są rysunki np. gniazdo boaciana, bocian, żaba kupiliśmy też radio sam je wybrał - CZERWONE to był wyznacznik

co do tablicy to u nas też nie była szał. Szymek tok temu dostał mega wielką tablicę stoi i podpiera ścianę no trudno czasem się nie trafi

reklama
Do góry