reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Bo w tym roku mąż kupuje prezent Kubulowi(kupił,nawet ja nie wiem co:-)),a goście wg. uznania(podobno juz mają i rad nie potrzebują);-).

reklama
ja planuję dziś wieczorkiem uśpić chociaż małego i jechać kupić coś Emilce :tak: ona to maniaczka księżniczek wiec będę szukać coś z nimi i raczej coś skromnego :tak:

Gosiu, Oli też uwielbia księżniczki ostatnio :tak::-D
Ma sporo fajnych puzzli, ale ostatnio uparła się na takie z księżniczką na koniu 24 sztuki, chociaż są trudne, bo postacie zajmują 1/3 obrazka, a reszta to niemalże jednostajne tło. I ciągle chce je układać, do tła oczywiście angażuje mnie do pomocy. A ma przecież sporo puzzli takich, które sama układa od początku do końca, ale nie są z księżniczkami więc idą w kąt.

to ja jak Emilce kupiłam w lidlu puzzle z księżniczkami przed świętami to Emilka jest nimi zachwycona do teraz :-D;-) tylko ona ma 10w1 i zawsze chce układać wszystkie po kolei sama umie ale towarzystwo musi mieć ;-):sorry2:ma od kocyka poduszek po kredki i zeszyty z nimi :szok:

nie wspomnę że na dobranoc muszę codziennie wszystkie bajki opowiedzieć o kopciuszku , śpiącej królewnie ...itd :sorry2:

i torcik na urodziny musi być różowy z księżniczką :sorry2:

Hubek dostał od nas śmieciarę ze Smiki (ogladał ja jak bylismy w sklepie kiedyś wię cmu ja kupilismy, a on jak rozpakował prezent to krzyknał uradowany:"ojej, to jest taka sama jak sobie zamówiłem":-)), od mojej kuzynki dostał zestaw doktora z tej samej firmy, a od reszty dostał kaske plus drobiazgi typu puzzle, malowanki, pizamkę, itp. Ogólnie na fotelik mamy, i to z nadwyzką:tak:

Szymek zażyczył sobie wczoraj że chce radio do swojego pokoju by mógł puszczać sobie muzykę i bajki.-fakt dostaje takie czytane bajki z książką z disneya więc mu sie przyda jakieś fajowe no to mamy już chociaż namiar gdzie iśc szukać.kiedyś widziałąm takie w kształcie zyg zaka ale pewnie teraz nigdzie go nie znajdę.

My planujemy zakupić Vickowi traktor z przyczepą;-)
http://www.toys.ie/Bruder-John-Deere-Tractor--Trailer--!B06602-prod.aspx?qwSessionID=2682e8ee-0fee-411a-9008-972070215600

A co dzisiaj ostatecznie kupimy... nie mamy pewności:-p

Edit: Jednak kupiliśmy ten traktor, tylko że taki czerwony:
http://www.bruder.de/fileadmin/extern/productviewer/product_viewer.php?id=944
Do tego pościel z Patem i fotelik:-)

A Oliverowi:
G04949_A_M.jpg

Ma tak dużo zabawek po Vicku, że nie wiemy co kupować, żeby nie leżało:sorry2: Najlepsze, że ona bawi się i tak w większości jego zabawkami;-) Do tego chce mu kupić jakiś fajny zestaw ubranek z ogrodniczkami, tylko poczekam, bo na urodziny też ma dostać jakieś ubranka:happy2: No i czekam na kolekcję wiosna/lato:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry