reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

dzieki Rozalka :-) podobne koraliki kupiłam jej juz w zeszłym roku:sorry: jak nic innego mi sie nie spodoba to kupię najwyzej tez cos z takich koralików:tak:

a ta plastopianka super sie wydaje:tak: nie miałam tego, nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje, ale cena przystepna to mozna zaryzykować:tak::-)

reklama
Zdecydowałam się na takie puzzle dla chrześniaczki:

Jest ich aż 260, ale obrazek nie ma dużo jednolitego tła, a Misia jest bystra, mam nadzieję, że da radę. A jak nie - to trochę poczekają :sorry:
Wcześniej kupiłam jej:
GRA "ENCYKLOPEDIA " MÓZG ELEKTRONOWY (836856167) - Aukcje internetowe Allegro
Dołożę trochę słodyczy i dla chrześniaczki mam już prezent załatwiony. Ale tylko dla niej :eek: cała reszta jeszcze przede mną...

A dziś Oliwka dostała coś takiego:

całe popołudnie mieliśmy dziecko z głowy :sorry:

hmm fajna taka gra zwłaszcza że tam jest myszka mikey i może cosiek :-D jeśli Kuba lubi takie gry to napewno będzie szczęsliwy.Szymek nie czuje mięty do kostki czy plansz.za to od minionej soboty jak oglądał z tatą bajkę "Dinozaur" jest mega nimi zafascynowany- a my mu kupiliśmy cały świat Zyg Zaka pod choinkę :szok::eek::sorry:chyba trzeba dokupić jakieś dinozaury jeszcze.:cool2:

co do tablicy nie udzielam się bo my mamy tylko taką białą do malowania mazakami po niej.

reklama
Kasiad puzzle fajne i klocki też :tak:

Emilka ma zwykłe lego i bawi się teraz nimi na okrągło już od rana robi budowle i siedzi na golasach bo nawet nie ma czasu się ubrać :-D:sorry:

Rozalka ciekawa gra :tak:co do tablicy to my nie mamy :no: kiedyś chrześniakowi kupiłam tą z biedronki tylko była strasznie wysoka i szwagier ją obniżył i Emilka fajnie dosięga :tak:jakby się pojawiła to polecam ją ;-):tak:

Do góry