reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
no kilka rzeczy dostałam :tak:

2 gry memo wzięłam jedną z autami dla chrześniaka drugą ze zwierzakami dla Emilki z edukacyjnych gier była tylko taka na zasadzie memo wiec już nie brałam :no:a z małych puzzli została foka i delfiny i wzięłam te duże disney 10 w 1 bo Emilka jak zobaczyła księżniczki to od razu je chciała :tak:

tablica widziałam ostatnia była :tak:

Super Kasiad.
A ten zestaw Oli do Duplo?
Na święta dla Kubula znalazłam cos takiego i sie zastanawiam
GRA EDUKACYJNA Klub myszki Miki MIKI MINNIE ! (828528513) - Aukcje internetowe Allegro

A macie tablice do malowania kredą?,bo szukam czegos fajnego,stabilnego i niedrogiego...:rofl2:
Rozalka, to nie klocki Duplo :no: to Simba :tak:

A nad tą grą "Myszka Miki" też się zastanawiałam, bo Oli uwielbia Myszkę Miki, nawet pytałam Oliwkę, która jej się bardziej podoba (i wybrała tą z Miki a nie Minni), ale jeszcze się nie zdecydowałam, nie wiem, czy Oliwkę będzie bawić gra planszowa.
Co do tablicy to ja się nie zdecydowałam na taką do kredy, bo bałam się, że dom będzie porysowany, Oli na 2 latka dostała coś takiego:

z jednej strony jest tablica magnetyczna do przyklejania magnetycznych literek i do rysowania pisakami, a z drugiej wielki kolorowy znikopis.

hmm fajna taka gra zwłaszcza że tam jest myszka mikey i może cosiek :-D jeśli Kuba lubi takie gry to napewno będzie szczęsliwy.Szymek nie czuje mięty do kostki czy plansz
Jest i Myszka Miki i Cosiek - takie są pionki w tej grze. A kostki się w niej nie używa, tylko losuje się liczbę oczek na tarczy na uchu Myszki Miki :tak:

Emilka ma zwykłe lego i bawi się teraz nimi na okrągło już od rana robi budowle i siedzi na golasach bo nawet nie ma czasu się ubrać :-D:sorry:

Rozalka ciekawa gra :tak:co do tablicy to my nie mamy :no: kiedyś chrześniakowi kupiłam tą z biedronki tylko była strasznie wysoka i szwagier ją obniżył i Emilka fajnie dosięga :tak:jakby się pojawiła to polecam ją ;-):tak:
No właśnie nasza jest ta z Biedronki, ale dla Oliwki wcale nie jest za wysoka :eek: co widać na zdjęciu powyżej, a była wtedy prawie 10 cm mniejsza niż jest teraz.
Co do klocków, to Oli bardzo rzadko się bawi takimi zwykłymi, a tą farmą jak narazie bardzo chętnie :tak:

reklama
No właśnie nasza jest ta z Biedronki, ale dla Oliwki wcale nie jest za wysoka :eek: co widać na zdjęciu powyżej, a była wtedy prawie 10 cm mniejsza niż jest teraz.
Co do klocków, to Oli bardzo rzadko się bawi takimi zwykłymi, a tą farmą jak narazie bardzo chętnie :tak:
mi chodzi o inną :tak:wtedy z dziewczynami rozmawiałyśmy o takiej drewnianej że w każdej biedronce była inna cena ;-)

dokładnie taka tylko ja kupiłam ją chyba za 30zl a nie ponad 100zł no i tu ktoś wymyślił że dziecko może przy niej siedzieć jak nie jest złożona ale prawidłowo jest bardzo wysoka i ją szwagier zmniejszał
http://allegro.pl/item829717389_super_tablica_dla_dzieci_duzych_i_malych_tanio.html#gallery

Ostatnia edycja:
Do góry