reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

widziałam tą reklamę z tą matą .......... jak dla mnie to dla starszych dzieci najpierw pomyślałam o chrześniaku ale jak widzę teraz cenę to dziękuje ;-)

Kasiu cena spora ja bym pomyślała czy Oliwka będzie na tym grzecznie stała i tak jak powinna i jeszcze udawała że biega :sorry:i grała w grę na czas do tego odejmowała i dodawała itd ???

już za tą cene wolałabym kilka gier i to takie gdzie by mi Emilka nie siedziała by przed tv ;-)

reklama
mi się też wydaje że maty czy do tańczenia czy biegania to dla starszaków dlatego wkleiłam na innym wątku o zabawach z dziećmi matę któa mi się podoba i Szymek by dał radę ją opanować-choć cena pozostawia sporo do życzenia.

my już naszczęście temat " Szymek" mamy zakończony zapakowany schowany.gładko poszło.

Kasiu cena spora ja bym pomyślała czy Oliwka będzie na tym grzecznie stała i tak jak powinna i jeszcze udawała że biega :sorry:i grała w grę na czas do tego odejmowała i dodawała itd ???
No cena spora, to fakt, dlatego będę dłuuugo zastanawiała się nad zakupem:sorry: Natomiast nie sądzę, żeby Oliwka miała problemy ze staniem w miejscu czy udawaniem, że biega. Oczywiście na początek nie musi wszystkich poziomów trudności używać, oprócz dodawania, jest też nauka kształtów, kolorów, muzyki, którą Oliwka uwielbia. W końcu to zabawka nie na pół roku, tylko na kilka lat. A w opisie napisane jest, że to zabawka od 3 lat. Wiem, że niektóre firmy czasem piszą wiek ni z gruszki ni z pietruszki, ale nie podjrzewam o to Fisher Price'a, myślę więc, że są tam zabawy dla trzylatków również.

A mi bardzo sie podoba ta mata i myślę,że Kuba nie miałby problemu z nią,ale cena powala,więc my na pewno jej nie kupimy.
:tak:

co dla dziewczynki 9 lat??:eek: Tycia czym się twoja Dominika bawi?? co sprawi radośc dziewczynce w tym wieku, bo ja pomysłu nie mam:sorry: dodam, że ma to byc cos niedrogiego, tak do 50-60zł

Rosmerta,moja Misia cieszyłaby sie z kazdego prezentu.Ciezko mi cos doradzic;-).Moja panienka szaleje za Hannah Montaną;-) i wszystko co ma cokolwiek z nia wspolnego jej sie podoba.Lubi lalki,lubi rzeczy plastyczne bardzo a na gwiazdke poprosiła o mikroskop lub zestaw do czarow:szok:(sa jakies na Allegro:-D).Rozrzut okropny,wszystko jej sie podoba co nowe i czego jeszcze nie ma:-D.
Wczoraj byłam z dzieciakami na zakupach i w Carrefrze Kondzio nie mogl sie na zabawki napatrzec:-). Juz sie nie moge doczekac tej gwiazdkowej radosci z prezentow:-):tak:.

ja dlatego z Szymkiem już do takich sklepów nie chodzę bo biedny płacze jak trzeba iść a on nie może nic zabrać i zawsze na coś naciąga.

jedynie w Symku to popatrzy na pociąg obejrzy regały- a że tam zawsze mało przejścia to jakoś udaje się w miarę szybko wyjści ( minimum 45 minut oczywiście).

u nas na szczęscie nie ma takiego problemu - Hubek lubi poogladac zabawki, powie co mu sie podoba ale nigdy nie naciaga, nie ma histerii i płaczu. Jak mu powiem, że mama nie ma dzisiaj pieniązków, ale może napiszemy list do gwiazdorka, to rozumie i nie ma oporów żeby wyjśc, ale wiadomo najpierw musi sobie na spokojnie poogladać:tak:

u nas też nie ma problemu z oglądaniem zabawek tyle co wróciliśmy z zakupów z tesco Emilka grzecznie wszystko obejrzała i poszliśmy dalej ;-):tak:
wstąpiłam kupić materacyk przewijak itd i w tym sklepie wybrała sobie Emilka bańki z księżniczką :sorry:chociaż tyle jej się podobało rzeczy a najbardziej te gdzie widnieje wizerunek księżniczek ;-)

reklama
Do góry