reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Joasiek , moi rodzice przymierzają się do kupienia Marcie tej kolejki Duplo pod choinkę : LEGO DUPLO 5609 POCIĄG TOWAROWY DELUX PROMOCJA (809586795) - Aukcje internetowe Allegro i wydaje mi sie ze to swietny model dla dziecka do samodzielnej zabawy.
Jakis czas temu zastanawiałam sie tez nad taka kolejką, która wygląda jak duplo ale ma lepsza cenę, nie wiem za to jak z jakością:
KOLEJKA ELEKTRYCZNA KLOCKI ponad 60 elem JIXIN (807844578) - Aukcje internetowe Allegro

Obecnie młoda bawi sie razem z tatusiem modelarskimi zestawawami H0, które nasze dziecko po prostu uwielbia:tak::-)Nie sa to wprawdzie jej zabawki tylko mojego męza , który całymi latami zbierał i nadal zbiera modele i elementy do tych zestawów, ale teraz bawia sie nimi wspólnie i to tak, ze mam ich z głowy na parę godzin:-)Zabawka swietna, ale absolutnie nie nadaje sie do samodzielnego testowania:no:

reklama
O Matylda własnie zauwazyłam ze Ty tez wrzuciłaś H0;-)
Podtrzymuje ze to swietna zabawka ale tylko do wspólnej wielogodzinnej zabawy:tak:

Matylda, swietna ta kolejka. Oj, chyba kupie ja mojemu mezowi - z pewnoscia bylby zachwycony ;-):tak::tak:

T. też się bardziej podoba niż kolejka Thomas:-p Pytanie dla kogo ten prezent:sorry:

Obecnie młoda bawi sie razem z tatusiem modelarskimi zestawawami H0, które nasze dziecko po prostu uwielbia:tak::-) Nie sa to wprawdzie jej zabawki tylko mojego męza , który całymi latami zbierał i nadal zbiera modele i elementy do tych zestawów, ale teraz bawia sie nimi wspólnie i to tak, ze mam ich z głowy na parę godzin:-) Zabawka swietna, ale absolutnie nie nadaje sie do samodzielnego testowania:no:

U nas tak z dźwigami:tak: Zanim złożą razem jeden w całość mija kilka godzin:-) I to też bardziej zabawka tatusia, na szczęście Gosia uwielbia bawić się w ten sposób razem z T.:-D

wiecie co zapomniałam dodać że poszukuję takich jakby kamieni do utrzymywania równowagi przez dzieci.mały oczalał na punkcie skakania a to by mu się podobało.kiedyś to widziałam tylko już nie wiem z jakiej firmy to było.pamiętam jak przez mgłę.

wiecie co zapomniałam dodać że poszukuję takich jakby kamieni do utrzymywania równowagi przez dzieci.mały oczalał na punkcie skakania a to by mu się podobało.kiedyś to widziałam tylko już nie wiem z jakiej firmy to było.pamiętam jak przez mgłę.
Karola ty chyba takie coś kiedyś wygrałaś dla Szymka w konkursie ? czy źle pamiętam :sorry:

nie nic takiego nie wygraliśmy ale kiedyś to widziałam i nie mogę przypomnieć gdzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no właśnie muszę być pewna z tym zestawem.może podzwonię po mamach ktoś może ma jakiś tor z tej firmy i może pożyczy na chwilę to zobaczę jak mały zareaguje.

Hehe, u nas nikt nie kupuje Oliwce dźwigów :-D ani kolejek, bo ona za bardzo nie interesuje się takimi zabawkami.
Na Gwiazdkę myśleliśmy o piaskolinie, ale ja mam wątpliwości... Niedawno Tomwk widział reklamę w telewizji i spodobała mu się bardzo, więc może coś takiego?
MATA EDUKACYJNA FISHER PRICE R8141 REKLAMA TV (806889590) - Aukcje internetowe Allegro

Mi natomiast podoba mi się taka gra i napewno Oliwce kupię, jak nie na Gwiazdkę, to przy jakiejś innej okazji:
Gra MAGIC PEN JUNIOR 12 plansz Trefl (810200906) - Aukcje internetowe Allegro
są też inne tego rodzaju gry, ale wydaje mi się, że nie ma co wybiegać za bardzo z wiekiem, bo te inne są od 5. roku życia, a ta junior jest od 3.

edit: znalazłam jeszcze wersję Bob Budowniczy, która też jest od 3 lat:
http://www.allegro.pl/item802813187_tt_bob_budowniczy_magic_pen_gra_edukacyjna_trefl.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry