reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Wow, aparacik dla Pauliny - marzenie :tak:
Ja ostatnio robiłam Milence pożyczoną lustrzanką, i co prawda nie było czasu na ustawianie parametrów tylko na szybciora pstrykałam, to jednak zamarzyła mi się lustrzanka cyfrowa jak zobaczyłam efekty nawet tych na szybko robionych zdjęć :sorry2:

Moja Zosia dostała wczoraj od siostry moiego meza puzle, ksiazeczkę cos do rysowania kubeczke oraz taki zestaw do robienia zwierzatek, tylko wszytsko po angliesku ale moze czas zaczac uczyc sie słowek ;-)

Oliweczka, fajny prezent. Mi sie bardzo podoba. W ogole zauwazylam, ze ja najchetniej kupuje MIlenie ksiazeczki, kolorowanki, kredki, mazaki, farby, ciastoline,itp. Wszystko co zwiazane z ''robotkami''.

Oliwieczka świetne prezenty dostała Zosia:tak: Za tymi puzzlami to może się tu dla Vicka rozejrzę;-) Ja też kupuję swojemu sporo książeczek, malowanek, kredek, flamastrów, bo chce żeby ćwiczył zdolności manualne i nie tylko, bo moją cierpliwość do sprzątania po też;-):-D

Oliwieczka, fajny zestaw Zosia dostała od męża siostry :tak:

A ja mam do Was pytanko. Moja chrześniaczka zażyczyła sobie od Zająca zestaw do piasku. Wypatrzyłam coś takiego w reklamówce Tesco:
TACZKA " ŻÓŁW OGRODNIK" SUPER ZESTAW (597400781) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się, czy mogę jej taki zestaw kupić, czy to nie jest bardziej zestaw dla chłopca :confused: Chrześniaczka ma 6 lat i własną piaskownicę przy domku.

Dla Oliwki nadal nic nie mam. Dziś coś wypatrzę. Wczoraj z sklepie nie chciała puścić samochodu :-D nawet już jej prawie kupiliśmy, ale w drodze do kasy okazało się, że koła się blokują.
Widziałam też taki samochód dla dziewczynki z laleczką robiący bańki, ale czy ona się będzie czymś takim bawiła :confused:

reklama
Oliwieczka, fajny zestaw Zosia dostała od męża siostry :tak:

A ja mam do Was pytanko. Moja chrześniaczka zażyczyła sobie od Zająca zestaw do piasku. Wypatrzyłam coś takiego w reklamówce Tesco:
TACZKA " ŻÓŁW OGRODNIK" SUPER ZESTAW (597400781) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się, czy mogę jej taki zestaw kupić, czy to nie jest bardziej zestaw dla chłopca :confused: Chrześniaczka ma 6 lat i własną piaskownicę przy domku.

Dla Oliwki nadal nic nie mam. Dziś coś wypatrzę. Wczoraj z sklepie nie chciała puścić samochodu :-D nawet już jej prawie kupiliśmy, ale w drodze do kasy okazało się, że koła się blokują.
Widziałam też taki samochód dla dziewczynki z laleczką robiący bańki, ale czy ona się będzie czymś takim bawiła :confused:
Jak dla mnie to i dla dziewczynki ten zolwik jest dobry:tak:

Do góry