reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

A mi się podobają oba :tak:
Ja też jeszcze nei wiem co kupię Milence, ale na 100% książki, ostatnio czytamy Franklina i dostała ode mnie Moją pierwszą encyklopedię z Disneya i ją najbardziej lubi czytać.
Na zabawki którymi i tak się nie bawi trochę mi szkoda kasy żeby potem leżały w kącie. Może rowerek? Sama jeszcze nie wiem....

reklama
Mi podoba się pierwszy basen :tak:

Z prezentami to ja już mam luz, w tym roku sama kupowałam prezenty od wszystkich, tylko kasę mi dali, bo ja mam konto na Allegro, a rodzice nie mają i chrzestna Oliwki też. Teściowa tylko dokupiła Interaktywne Centrum Nauki w Biedronce jako dodatkowy prezent, reszta przyszła z Allegro.

no właśnie prezenty i będź tu mądry prawda.
Szymek napewno dostanie fotelik na rower to będzie mobilizacja dla nas wapniaków, aby kupić sobie rowery i w drogę na jezioro jechać czy do lasu czy na łąki.
napewno dostanie książki ostatnio uwielbia jak mu wieczorem czytam i leży i ogląda obrazki o czym ja czytam więć jakieś fajne krótkie bajeczki.

i dostanie hot wheels uwielbia wiadomo cars i zyg zaka więc kraksy to jego marzenie.
no i jak już wspomniałam jajka z niespodzianką !!!!!!!!!!!!!!!!
muszę wymyśleć jeszcze 2 prezenty ale mam jeszcze miesiąc więc spoko.

może coś ściągnę z prezentów jakie dostaną wasze malce :-D:tak:;-):-)

Rosmerta świetne te baseny.:tak::tak: JA jeszcze nie wiem jaki prezent kupim Milce. Myslałam o klockach lego bo ostatnio bawiła się nimi u teściowej i bardzo jej się to podobało.

decyzja podjęta i kupujemy basen nr 1:-) od moich rodziców bedą organki, a reszta ma dać kaskę: chcemy kupić jakieś małe radio czy wieżę do pokoiku Huberta:tak:a jak coś zosatnie to będzie na ciuszki (pewnie cos z kolekcji next'a bo brat przylatuje w kwietniu ze Szkocji to by cosik przywiózł ze sobą :-))

Może puszczę Vickowi Noddiego;-) Może on też go polubi;-)

Bardzo fajne i praktyczne prezenty wybieracie Dziewczyny:tak:
Rosmerta bardzo fajny ten basen:tak:
Karola fotelik na rower to świetny pomysł:tak:

My się zastanawialiśmy nad huśtawką i zjeżdżalnią do ogródka, ale nie wiem czy jak będziemy się przeprowadzać za rok, półtora to nie będzie z nimi problemu:sorry: Tak już bym chciała wiedzieć, gdzie będę napewno mieszkać, żeby nie mieć takich prblemów:sorry: Zobaczymy... w każdym razie fajnie by było wiosną i latem, bo Victor miał by zajęcie w ogródku, a ja z drugim Maluchem bym mogła posiedzieć;-)

My Noddiego oglądamy na minimini,ale nie mamy Cbeebies(czy jak to sie pisze)a tam jest bajka"Dobranocny Ogród" i mamy juz odcienk:rofl2:"Przygodi Igi Pigla"na dvd a na urodzinki będą "Psoty Upsy Daisy",fajna sprawa.

reklama
My Noddiego oglądamy na minimini,ale nie mamy Cbeebies(czy jak to sie pisze)a tam jest bajka"Dobranocny Ogród" i mamy juz odcienk:rofl2:"Przygodi Igi Pigla"na dvd a na urodzinki będą "Psoty Upsy Daisy",fajna sprawa.

Kuba kiedyś oglądał Dobranocny Ogród,ale mu sie znudził.teraz lubi jak cos do niego mówi po polsku,a tam taki dziwny język.
Obecnie Noddi i Bob budowniczy.:tak:

Do góry