reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
My kupiliśmy to krzesełko dla chrześnicy na roczek. Dziecko zadowolone, rodzice też. Trudno mi się wypowiedzieć co do śpiewów owej pani, ale myślę, że to nie od niej nasze dzieci będą uczyły się mówić;-)Dziewczyny, ma któraś krzesełko uczydełko Fishera?? Zastanawiamy się nad kupnem dl;a Stasia i zbieram opinie!
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja widziałam to krzeselko i jak mam byc szczera wcale mnie nie zachwycilo. nawet nie wygladalo na wygodne serio. jakby to byl jakis fotel to tak ale taki plastik i mala pupcia na nim. chyba wygodniej by bylo juz przy nim stac niz siedziec. rowniez uwazam ze kobitka malo wyraznie mowi- ale dziecko na to nie zwroci uwagi tak mysle tylko bedzie bawilo sie zegarkiem( byl zegarek a nie kretki czy cos takiego) i lampka
ja bym tego nie kupila serio ale to juz decyzja WASZA
ja bym tego nie kupila serio ale to juz decyzja WASZA
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
My kupiliśmy dziś szczeniaczka, Milenka jest nim zafascynowana, choć to pewnie, jak w jej przypadku, fascynacja chwilowa. Też jestem ciekawa jak wygląda na żywo to krzeselko, przejdę się w przyszłym tygodniu do sklepu obejrzeć i jeśli będzie, to podzielę się z Wami wrażeniami.
Dziewczyny, ma któraś krzesełko uczydełko Fishera?? Zastanawiamy się nad kupnem dl;a Stasia i zbieram opinie!
ja dziś oglądałam w carrefour 146zł i mi sie podoba pni mówi jak dla mnie ładnie i melodyjki też fajne z tym że nie wiem jak to się sprawdzi w użytkowaniu przez dziecko bo dla Emilki to to jeszcze się nie nadaje ;-)
Gosia dlaczego dla Emilki się nie nadaje
po pierwsze boki za niskie a ona sie przechyla bo tak robi w wózku i w krzesełku do karmienia po drugie ona jeszcze tak nie wstaje sama by mogła się tym bawić no i nie chodzi by usiąść sama na to myśle że jak zacznie chodzić i ładnie siadać to to dopiero jej się przyda po co mi ma teraz leżeć i zajmować miejsce na roczek pomyśle nad tym ;-)
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja dzis byłam w SMYKU i juz jest kongo to co dopiero za 2 tygodnie lub 3. no i wrocilam troche złą bo w galerii bałtyckiej w gdansku jest taki sklep z zabawkami z cartoon i tam byl wielki elmo w zeszłym tygodniu i tak myslałam aby go kupic i co i jiz go nie ma. został ciasteczkowy potwor i ten co mieszka w smietniku.