reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Dziewczyny, ma któraś krzesełko uczydełko Fishera?? Zastanawiamy się nad kupnem dl;a Stasia i zbieram opinie!

reklama
Ja też jestem na etapie poszukiwania prezentow dla Lenki żeby się nie dublowały pod choinką, a jeszcze w pracy mam mikołaja i też wybieram prezent dla swojej córki :tak::-), ale będzie szaleństwo :rofl2::rofl2:

Dzięki aga pg za odpowiedź i tą stronkę!! Pojadę jeszcze sobie gdzieś posłuchać tej pani polskiej;-)

Dziewczyny, ma któraś krzesełko uczydełko Fishera?? Zastanawiamy się nad kupnem dl;a Stasia i zbieram opinie!
My kupiliśmy to krzesełko dla chrześnicy na roczek. Dziecko zadowolone, rodzice też. Trudno mi się wypowiedzieć co do śpiewów owej pani, ale myślę, że to nie od niej nasze dzieci będą uczyły się mówić;-)

aga pg jasne, że napiszę, tylko nie wiem kiedy obejrzę, bo teraz mnamy strasznie dużo spraw, może później Wam napiszę jakich spraw....:-p

ja widziałam to krzeselko i jak mam byc szczera wcale mnie nie zachwycilo. nawet nie wygladalo na wygodne serio. jakby to byl jakis fotel to tak ale taki plastik i mala pupcia na nim. chyba wygodniej by bylo juz przy nim stac niz siedziec. rowniez uwazam ze kobitka malo wyraznie mowi- ale dziecko na to nie zwroci uwagi tak mysle tylko bedzie bawilo sie zegarkiem( byl zegarek a nie kretki czy cos takiego) i lampka
ja bym tego nie kupila serio ale to juz decyzja WASZA:tak:

My kupiliśmy dziś szczeniaczka, Milenka jest nim zafascynowana, choć to pewnie, jak w jej przypadku, fascynacja chwilowa. Też jestem ciekawa jak wygląda na żywo to krzeselko, przejdę się w przyszłym tygodniu do sklepu obejrzeć i jeśli będzie, to podzielę się z Wami wrażeniami.

ja dziś oglądałam w carrefour 146zł i mi sie podoba pni mówi jak dla mnie ładnie i melodyjki też fajne :tak: z tym że nie wiem jak to się sprawdzi w użytkowaniu przez dziecko bo dla Emilki to to jeszcze się nie nadaje ;-)

Gosia dlaczego dla Emilki się nie nadaje:confused::confused::confused:

po pierwsze boki za niskie a ona sie przechyla bo tak robi w wózku i w krzesełku do karmienia po drugie ona jeszcze tak nie wstaje sama by mogła się tym bawić no i nie chodzi by usiąść sama na to myśle że jak zacznie chodzić i ładnie siadać to to dopiero jej się przyda :tak:po co mi ma teraz leżeć i zajmować miejsce na roczek pomyśle nad tym ;-)

reklama
a ja dzis byłam w SMYKU i juz jest kongo to co dopiero za 2 tygodnie lub 3. no i wrocilam troche złą bo w galerii bałtyckiej w gdansku jest taki sklep z zabawkami z cartoon i tam byl wielki elmo w zeszłym tygodniu i tak myslałam aby go kupic i co i jiz go nie ma.:no: został ciasteczkowy potwor i ten co mieszka w smietniku.

Do góry