reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
oj kochane dopiero teraz doczytałam że smiejecie się z mojego ciasteczkowego potwora i tego co mieszka w śmietniu. to są oczywiście postacie z sezamkowej ulicy ale Elmo dalej nie ma cholender i juz nie będzie. :wściekła/y:a był taki wieeeeeelki i kudłaty i czerwony.

czym bliżej świat tym bardziej nie wiem co napisac na liscie prezentow dla Szymka. wszystko to co Antek ma dostać SZymi ma. tylko tą zjeżdzalnie to ma jako dinozaura stoi w rogu bo ta żyrafa to strasznie duzo miejsca potrzebuje bo kulki leca w 4 strony.

no zdecydowanie zabawka musi tac gdzies na srodku aby kulki wszedzie lecialy :) dlatego ja mam dinozaura ktory jest zgiety jakby w pol tez z 4 miejsc leca kulki ale w jedna strone. miniej zbierania :)

postanowilam na liscie wpisalam
jezdzik- pchacz ( tylko teraz jaki jakis super)
szczeniaczek uczniaczek

a my kupimy mu tapczanika na 2 osoby bo swojego wyrka to decydowanie nie lubi bo nie ma gdzie sie krecic przez sen.

reklama
Do góry