reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

fajny byłby swiety gdyby były na swieta
tylko jeden garnuszek jest dla Martyny wiec poczeka do swiat
reszta ...........szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
andrzej dał dzieciaka odrazu mowiec do swiat jeszcze prawie 2 miechy niech sie ciesza
a na swieta'' kupi sie'':angry::cool2:tylko ja juz nie mam pomysła:-(

reklama
dziś w smyku ogladałam szczeniaczka kosztuje 199,90zł i mowi po angielsku i tak sobie pomyslałam że szymek to za maly aby zrozumiec o co chodzi za to widzielismy lokomotywe ze zwierzakami i koparke co jak sie nacisnie pana to kola zaczynaja sie krecic i sama otwiera wywrotke i wszsystko wypada wiec moze cos takiego w sumie auta jeszcze nie ma.

bo sama nie wiem co

no ja własnie tworzę listę prezentow dla Szymona aby dziadki ciocie i my rodzice możemy skorzystać zwłaszcza że za 2 miesiące Szymek ma urodziny a miesiąc później wpadnie zajączek- więc sprawa jest trudna
napewno znajdzie się coś fajowskiego do wanny -nasz pływak kocha wodę a co dalej to nie wiem może puzle piankowe, super nocnik, jakaś zabawka, klocki, piramodka ale jakaś prosta w kształtach( mi osobiście podaoba się taka prosta drewniana), no i myślę dalej. A rowerek i szczeniaczek poczeka jako lista na roczek.

Prezent Mikołajkowy Juz Jest Teraz Czekam Na Listonosza :-)AUTKO Z GUMY A NA GWIAZDKE KUPIMY DUZA STRAZ POZARNA Z TEJ SAMEJ SERII

reklama
Ja kupiłam szczeniaczka uczniaczka na mikołaja dla Filipa.... w REAL'u za 99,99zł.:tak::tak:

Pod choinkę jeszcze myślimy..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry