reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

dzis sprawdzałam i
szczeniak po 94zł
garnuszek 69
warsztat taki jak ma Konrad Tyci 86,95
ksiazka edukacyjna taka jak ma OLi 69.90
telefon 54
super promocja

reklama
Ja w Smyku (babcia)placila za warsztat 129 zl lub 119.Nie pamietam...:no:.Ja na razie sie rozgladam:-).

dzis bylam w carefurze w gdansku na moronie szczeniaczka juz dawno nie ma zostal dokladnie jeden garnuszek schowany na gornej polce reszta dostepna bez problemu a jeszcze jakiejsc laki nie bylo ale tym sie nie interesowalam zbytnio za to jest fala kubusia puchatka co mowi

wie ktos gdzie jeszcze jest ten szczeniaczek??

dzis bylam w carefurze w gdansku na moronie szczeniaczka juz dawno nie ma zostal dokladnie jeden garnuszek schowany na gornej polce reszta dostepna bez problemu a jeszcze jakiejsc laki nie bylo ale tym sie nie interesowalam zbytnio za to jest fala kubusia puchatka co mowi

W realu mnóstwo szczeniaczków i innych zabawek z fisher price.

a ja dostałam i tez tam dzis o 8.30 rano
2 garnuszki
warsztat
i telefon
a szczeniaak nie było:-(

zostal dokladnie jeden garnuszek schowany na gornej polce
DZIS BYłO moze 4-5 garnuszków(2 my kupilismy)
ale za to niebyło komu go zdjac z góry
stały za laptopami
poszłam do informcji bo tak mi kazano i Grzecznie prosze o osobe ktora moze mi to zdjac
pani zadzwoniła gdzies tam i słyszałam tylko
no chodz zdejmij zabwaki z góry.......a no dobra powiem.
NO I MOWI MI ,ZE JEST JEDNA OSOBA ALE ONA WłaSNIE WYCHODZI DO DOMU(O 8.30:wściekła/y:)
na to ja juz niemiła
ale prosze pania ja nie mieszkam za rogiem tylko daleko i specjalnie przyjechałam po 3 zabawki:angry:
ONa: ja nic nie poradze przeciez mowie ,ze ta pani wychodzi.......
Ja : moze jakas drabine nam chocasz dacie to maz sam wejdzie:confused::dry:
na to tylko było głupie spojrzenie i NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA: NO TO ZAJEBISCIE ......................I POSZłAM

KUPILISMY JE W KONCU ALE ENDRIU WSPINAł SIE JAk ''SPIDERMAN PO REGAłACH:-D

reklama
agusia wow! wielkie zakupy!!!! wiecie co to juz bezczelnosc nie wyciagnac z polki klientowi czego chce.:angry::szok:...cale szczescie ze masz meza Spidermena!:-D

irtasia no nie wiem sama moze i kupie po niemeicku w koncu tego jezyka tez sie musi uczyc nie ze pojduzie do przedszkola i ani me ani be (po niemiecku he he):-p

Do góry