reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty na rożne okazje - nasze pomysły

Amko, dzięki. Dziewczynkę mam tym razem ;) Chłopiec w piątek skończy roczek. Imprezka się szykuje. Ja również pozdrawiam i zdaje się, że też jakąś kuleczkę, hm? ;)

reklama
Hej,
My kupilismy Mikiemu takie cos :)

http://www.allegro.pl/item105496649_auto_pchacz_autko_traktor_przyczepka_klocki.html

Chrzestny ma kupic wlasnie taki rowerek, jak tu pokazujecie. U nas na ulicach czesto takie widze i naprawde male dzieci w nich. Tez mi sie nie wydaje,zeby nasze dzieci byly za male :)

Chrzestna kupila takie cos :)

http://www.allegro.pl/item103396547_super_konik_bujak_litlle_tikes_promocja_.html

Od tesciow chcemy fotelik na rower,bo oni nie wiedza co, my mielismy wybrac.

Poza tym juz dostal buciki od babci, pojemnik na zabawki i wozeczek z ikei od nas oraz bujanego losia od ciotki( to jeszcze wtedy,gdy nie wiedzielismy co kupuje chrzestna ::))

wozek wyglada tak:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...32395&langId=-27&parentCats=15567*16117*16164

Taki pojemnik na zabawki:
img00208wb.jpg

A taki bujany łoś :)
img00214jk.jpg

Wow! Mikołajek miał całkiem bogate urodzinki - tyle prezentów:-)
Suuper!

Maja z praktycznych dostanie fotelik samochodowy, z zabawek pchacza-jeździk Fisher Price
f_73499.jpg
i klocki Little People (tak przyszlościowo) plus ciuszki i inne duperele. Rowerka ładnego jeszcze nie widziałam, więc na razie sobie odpuszczamy.

Bardzo podoba mi się łoś ;D

Agatka a masz jakiś namiar na ten rowerek ...jest super...własnie myślałam o czymś takim dla małej...a ile kosztuje ;D ;D ;D

Co do pieska to widziałam bardzo tanie w Realu...za 89zł..nie wiem skąd taka niska cena..a w smyku mają po chyba 175zł ::)

reklama
Właśnie kupiłam na allegro pieska Kalinie za 120 zł .... nie najgorzej z cena...na allegro od 120 do 135 zł ::)

Do góry