reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty na rożne okazje - nasze pomysły

hogata ciessze sie ze ci sie podoba mój prezent dla córeczki :) Jestem pełna podziwu że twoje maleństo zaczyna już raczkować :) Moja Wiki jeszcze dobrze nie potrafi nawet sama usiąść :(

A dla siebie nie wiem czy coś kupie :) a moze.... ;)

reklama
Ja męzowi nową płytę KULTu a właściwie jest w komplecie CD i DVD.
Reszcie rodzinki z braku kasy prezentów nie robię.
A sama co dostanę to nie wiem... ;)

Ja na razie obkupiłam głównie córcię ;D Mam już garnuszek na klocuszek, klocki sensoryczne (dwa rodzaje), świat odkryć i takie coś z chicco, co trudno opisać (lusterko, do tego jakby pianinko i to się wiesza na łóżeczku z boku). Ponieważ mąż kupił jeszcze więcej ::), dziecko chyba się nieźle zszokuje w Wigilię.Ale to w końcu jej pierwsze święta. Zresztą my zawsze sobie dajemy mnóóóóóóstwo prezentów, takie rodzinne zboczenie 8)
Dla mamy kupiłam śliczną broszkę-motyla i kilka książek. A główny prezent to kalendarz z Majką, jest po prostu prześliczny i sama bym taki chciała - na pewno babcia będzie z radości skakała pod sufit :laugh: Zamawiałam na superfoto.pl, naprawdę polecam - błyszczący porządny papier, zdjęcia świetnie wyszły, bardzo ładny layout.

Co do reszty muszę pogłówkować.

a ja wymyśliłam dla mamy:

w sklepie z róznymi rodzajami herbat sa piękne filiżanki ze spodkami, często tez ładnie zapakowane w pudełko a ...do tego jakas smaczna herbatka ... co wy na to?

Żeby łatwiej było nam przeglądać nasze pomysły na prezenty , zakłądam ten wątek. A wybrac dobry prezent to sztuka...ja jeszcze nie wiem do końca co Kalinie kupić. Jestem za rowerkiem ale zobaczymy.

Piszcie!

reklama
Do góry