reklama
Też pobrałam, ale zaskoczyłam się bardzo. Myślałam, że wszyscy dostają takie same wiadomości a z koleżanką porównujemy i się okazało, że mamy zupełnie inny typ faceta. Jej jest taki bardziej romantyczny i rozkojarzony - pasuje do niej. Mój to jakiś szalony podróżnik, który spełnia moje marzenia z pułki "oczekiwane". Nieźle
dardella
Zaciekawiona BB
Widzę, że nie tylko mnie wpadła ta aplikacja w ręce Mój facet coś ma trochę z artysty, kręci filmy... oczywiście ze mną w roli głównej. Myślę, że kilka tekstów spokojnie może stać się inspiracją na łóżkowe zabawy. Jakby któraś z Was szukała inspiracji - polecam! Tym bardziej, że wszystko w tej aplikacji jest tak jakby "pod kobietę", także na pewno będziecie zadowolone!Też pobrałam, ale zaskoczyłam się bardzo. Myślałam, że wszyscy dostają takie same wiadomości a z koleżanką porównujemy i się okazało, że mamy zupełnie inny typ faceta. Jej jest taki bardziej romantyczny i rozkojarzony - pasuje do niej. Mój to jakiś szalony podróżnik, który spełnia moje marzenia z pułki "oczekiwane". Nieźle
o tak, inspiracje mozna czerpac garsciamiWidzę, że nie tylko mnie wpadła ta aplikacja w ręce Mój facet coś ma trochę z artysty, kręci filmy... oczywiście ze mną w roli głównej. Myślę, że kilka tekstów spokojnie może stać się inspiracją na łóżkowe zabawy. Jakby któraś z Was szukała inspiracji - polecam! Tym bardziej, że wszystko w tej aplikacji jest tak jakby "pod kobietę", także na pewno będziecie zadowolone!
mamaGabisi
Fanka BB :)
Oho Tylko trzeba potem w jakimś odpowiednim miejscu je przetrzymywać. My ostatnio fajne opowiadanie z tój sekret czytaliśmy razem - w restauracjiKręci z Tobą filmy? hmmm Mój jeszcze tego nie robił, ale w sumie mógłby ..
Ja zaopatruję się w nową bieliznę Link do: Internetowy sklep z ekskluzywną bielizną | Li PARIE Lingerie -polecam dziewczyny!
I do tego odgrywam jakąś rolę nie jestem wtedy żoną, albo udaję jakbyśmy dopiero randkowali ;-) u nas się sprawdza
I do tego odgrywam jakąś rolę nie jestem wtedy żoną, albo udaję jakbyśmy dopiero randkowali ;-) u nas się sprawdza
Milkchocolate
Fanka BB :)
ten piasek ktory wchodzi wszedzie..!NIe ma chyba nic gorszego niż seks na plaży :/
reklama
hej