reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Miska to podziwiam chociaż może starsza pomoże.no ja sama z Szymkiem plus waliza torba dokumenty bilety o matko czarno siebie widzę chociaż stwierdziłam że za rok może zwerbuję jakąs koleżankę i we dwie to łatwiej na lotnisku zwłąszcza.

to cudownych chwil i mega słoneczka.

reklama
Karola, nie będzie tak źle z tym lotniskiem, bierzemy średnią walizę, raczej nie za dużo ciuchów, no i do odprawy bagażu będzie Artur do pomocy, no i Madzia na pewno we wszystkim pomoże. Lot krótki, damy radę:tak:Powrót trochę gorszy, bo wylot mamy o 3.30 ich czasu, chyba że coś się zmieni:eek:

Miśka udanego last minute w takim razie:-D Ja myślę, że podróżowanie z dwójką dzieci, gdzie jedno jest nastolatkiem, to ogromne ułatwienie i nie ma się czym martwić, bo to prawie jak podróż z drugim dorosłym:tak:;-) Ale będziecie mieli wejście 1 września:rofl2:

Mi też się marzy Grecja lub jakaś grecka wyspa, ale z IE ceny kosmiczne, więc pewnie kiedyś z PL się tam wybierzemy:tak: Tylko muszę się zapoznać z jakich lotnisk i co lata w tamtym kierunku;-)

no to udanego cudownego wypoczynku.
pewnie macie racje co do starszego dziecka no ale ja sama z Szymciem bym się jeszcze nie dała namówić na taki wyjazd.

reklama
Do góry