reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny ?😳😵‍💫

reklama
W poniedziałek dzwonie do lekarza, mam nadzieję że będzie pozytywnie.
Byłby to najlepszy prezent na jutrzejszą rocznicę ślubu :))
jak
Ja teraz w
Drugiej ciąży, która z reszta była
Totalna niespodzianka zrobiłam
Test i mój narzeczony pojechał
Kupić 5 innych testów to Pani w aptece powiedziała, ze jak na jednym są dwie ładne kreski to już nie znikną 😁 tego się trzymaj, ja już po
Cichu gratuluje bo myśle, ze jutro
Twój mąż dostanie najpięknieszy prezent na Rocznice 🙃

jak
Ja teraz w
Drugiej ciąży, która z reszta była
Totalna niespodzianka zrobiłam
Test i mój narzeczony pojechał
Kupić 5 innych testów to Pani w aptece powiedziała, ze jak na jednym są dwie ładne kreski to już nie znikną 😁 tego się trzymaj, ja już po
Cichu gratuluje bo myśle, ze jutro
Twój mąż dostanie najpięknieszy prezent na Rocznice 🙃
Dzis pokazałam test mężowi to mi powiedział że to nie jest pozytywny o on patrzył na internecie i zawsze są dwie identyczne kreski 😆 jeszcze nie jest on pewny na 100% i mówi żebyśmy poczekali na dwie takie same bo ta jest za jasna... Trochę mnie załamał... Mam nadzieję że za dwa dni będą dwie piekę krechy 🙂🙂

Dzis pokazałam test mężowi to mi powiedział że to nie jest pozytywny o on patrzył na internecie i zawsze są dwie identyczne kreski 😆 jeszcze nie jest on pewny na 100% i mówi żebyśmy poczekali na dwie takie same bo ta jest za jasna... Trochę mnie załamał... Mam nadzieję że za dwa dni będą dwie piekę krechy 🙂🙂
Nieprawda;) Jesli jest blada to również oznacza ciąże o ile test nie jest wadliwy bo sie takie zdarzają. :)

reklama
moje testy z przed 3 lat 🙈 tej całkiem u góry było widać tylko cień cienia- robiony dzień przed terminem @ wieczorem .. te dwa robione dzień później tez wieczorem
🙈 powtórz rano z pierwszego siusiu po całej nocy :) jak się pojawi kreska to sprawa jasna 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_5550.jpeg
    IMG_5550.jpeg
    147,5 KB · Wyświetleń: 159
Do góry