W czwartek rano powtórzę , dzięki dziewczyny a wy miałyście podobne sytuacje ?Kreseczka cieniutka, moze powtórz za 2/3 dni
reklama
Trzymam kciukiW poniedziałek dzwonie do lekarza, mam nadzieję że będzie pozytywnie.
Byłby to najlepszy prezent na jutrzejszą rocznicę ślubu )
Oby u mnie tez tak było kochanaale poczekam jeszcze na powtórzenie testu. Już trochę wariuje bo staramy się rok o dzidzie i wiecie jak to jestU mnie tak wyglądał pierwszy pozytywny test. Z godziny na godzinę kreska ciemniała
G
guest-1681834848
Gość
Madzia86G
Fanka BB :)
a jakieś większe dane,kiedy @ ci wypada npCześć dziewczyny!!! Wracam po miesiącu i chyba się w końcu udało, tylko za wcześnie zrobiłam test, czy tam coś jest czy ja już serio glupieje?
albo owu kiedy była czy coś.
Ja tam kuuurcze niiiby coś-coś ... ale pod innym kątem znowu się zastanawiam czy to nie testowa.
Także ... poczekaj z 2 dni i powtórz.
Jeśli to pozytywna kreska, to za 2 dni będzie wyraźniejsza.
Kinnia95
Ja bym powtórzyła, boo coś się przebijaCześć dziewczyny!!! Wracam po miesiącu i chyba się w końcu udało, tylko za wcześnie zrobiłam test, czy tam coś jest czy ja już serio glupieje?
G
guest-1681834848
Gość
mam mieć miesiączkę za cztery dni, zrobiłam test profilaktycznie bo staramy się z mężem o dziecko, a musiałam wypsikac mieszkanie środkiem owadobójczym, dlatego zrobiłam tak dla pewności, minęły może trzy minuty i pokazała się taka bladziutka kreseczkaa jakieś większe dane,kiedy @ ci wypada np
albo owu kiedy była czy coś.
Ja tam kuuurcze niiiby coś-coś ... ale pod innym kątem znowu się zastanawiam czy to nie testowa.
Także ... poczekaj z 2 dni i powtórz.
Jeśli to pozytywna kreska, to za 2 dni będzie wyraźniejsza.
G
guest-1681834848
Gość
właśnie też mi się tak wydaje, zwłaszcza że na zdjęciu widać gorzej niż na żywo, lecę po jeszcze dwa, powtórzę jutro rano i pojutrze dla pewnościJa bym powtórzyła, boo coś się przebija
Załączniki
reklama
DobreMyśli
Mi te pinki wychodziły bardzo blado a np. te strumieniowe wyraźniej nawet z drugiego moczu.właśnie też mi się tak wydaje, zwłaszcza że na zdjęciu widać gorzej niż na żywo, lecę po jeszcze dwa, powtórzę jutro rano i pojutrze dla pewności