reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywny ?😳😵‍💫

reklama
Cześć dziewczyny!!! Wracam po miesiącu 😆 i chyba się w końcu udało, tylko za wcześnie zrobiłam test, czy tam coś jest czy ja już serio glupieje?😆

Załączniki

• 59dd3821-3d82-4246-b5b9-2eab95f4fa4c.jpeg
    59dd3821-3d82-4246-b5b9-2eab95f4fa4c.jpeg
    38,2 KB · Wyświetleń: 128
Cześć dziewczyny!!! Wracam po miesiącu 😆 i chyba się w końcu udało, tylko za wcześnie zrobiłam test, czy tam coś jest czy ja już serio glupieje?😆
a jakieś większe dane,kiedy @ ci wypada np 😄
albo owu kiedy była czy coś.
Ja tam kuuurcze niiiby coś-coś ... ale pod innym kątem znowu się zastanawiam czy to nie testowa.
Także ... poczekaj z 2 dni i powtórz.
Jeśli to pozytywna kreska, to za 2 dni będzie wyraźniejsza.

a jakieś większe dane,kiedy @ ci wypada np 😄
albo owu kiedy była czy coś.
Ja tam kuuurcze niiiby coś-coś ... ale pod innym kątem znowu się zastanawiam czy to nie testowa.
Także ... poczekaj z 2 dni i powtórz.
Jeśli to pozytywna kreska, to za 2 dni będzie wyraźniejsza.
mam mieć miesiączkę za cztery dni, zrobiłam test profilaktycznie bo staramy się z mężem o dziecko, a musiałam wypsikac mieszkanie środkiem owadobójczym, dlatego zrobiłam tak dla pewności, minęły może trzy minuty i pokazała się taka bladziutka kreseczka 😆

reklama
Do góry